|
|
Araç Kulllanırken Aşırı Korkuyorum |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Ssedo
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 09:02 |
|
Bende bi gazla tek başıma ziraat bankasına gittim en işlek yere, sanırım az az öğreniyorum:) öğrendikçe daha fazla güven geliyor insana, perşembeye kadar epey geliştirmem lazım memlekete ben götüreceğim çünkü :) destek veren arkadaşlara teşekkürler, güven konusu çok önemli dikkatli oldukça bir de kendine güvendikçe gerisi zamanla geliyor onu anlamış oduk :)
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
ByKaos
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 09:26 |
|
Bir de arabaya bindiğin an, o koltuğa oturup o marşa bastın mı, sorumluluklarını, dünyayı, kendini... ne var ise her şeyi unut, o andan itibaren sen ve yol var sadece (: Zevk işi olarak bak, tutku olarak bak, mesela bin arabaya sür gitsin, nereye kiminle gittiğinin önemi yok. Düşünme sadece yaşa.
Ama ilk mesajımda dediğim gibi pratik sayını arttır. Başka hiç bir türlü aşamazsın ve araba sürerken asla kendine güvenme, kaza riskini arttırır. Arabanı koruyup kollamayı ihmal etme. Güvenin fazlası gerçekten zararlıdır (: |
|
|
2000 Peugeot 206 1.6 XT 77.2kw - Alp Beyazı
Bir gün çok hızlı bir arabayı geçtim, mesafe kısa vites büyüktü. Dikiz aynamda görmüştüm. Sonra yanıma geldi, durdu. Motorda ne var dedi ? Komikti (: |
|
![]() |
|
arachnid
1. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 12:42 |
|
bi gün yolda güzel bi toyota gördüm içinde de 80 yaşında bir teyze. dedim bu teyze kullanıyorsa ben gözüm kapalı kullanırım. önce araba aldım sonra ehliyeti. en fazla bir hafta.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||