![]() |
|
Satılık[206GTI]Patron Cildirdi 1depo benzin hediye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kontes satılmasın ve yad ellere düşmesin diyenler derneği (:
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı ne ise senin için o olsun aziz
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Bu kadar değerli yorum üzerine bişey diyemiyorum.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Hayırlısı bakalım. 1kişiyle görüşücez 3 te, kontese bakıcakmış masrafı düşeriz dedi tama dedim :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
satılırsa farlar benim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Söküp gönderiyim istersen :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Hemen yolla gelsin
![]() |
||
![]() |
||
|
ciddi mi :D bi fiyat sor istersen yüroya zam gelmiş bak :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
sen fiyatı söle bana bırak euro yu doları T.C vatandaşıyız biz TL 'den bahset
![]() |
||
![]() |
||
|
Size özel 14.500 Günceli gelsin Patron Çıldırdı 1 depo benzinde hediye :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Koptum
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Haha
![]() |
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
slogan güzelmiş :) fakat aracınızı seviyorsanız bu tür hatalar için hemen satmayın derim
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Bak gördün mü...Satma diyen bi kişi daha
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
106 satarsam şayet yabancıya gıtmesın dıye alırım 206 nı
|
||
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Sat 206 RC alırsın :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
Sat kurtul ben pazar ilan verdim salı sabahı gelip aldılar arabayı 14.700e..
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
|
Kurtul değil, Kontes'i seviyorum, 1000 liralık masraf içinde satmıyorum ilk etapta kızdım ama zaten kafamda rc ler vardı, bide bur da izmitte 34 plaka 207 RC Lemans gördüm Bayan sürüyordu, ilanlarda yok ama galiba eşiydi yanındaki 27 bin tl dedi onu alabilirim 75bin km de ;) bu ufak sorun tam sebep oldu işte RC ye geçiş planlarıma. 208 gti şuanda düşünmüyorum ama kontesi değiştirirsem 2014 te 208 gti alabilirim.
Gokha_nn hayırlısı olsun bende yabancıya gitsin istemem, zaten müsait bi zamanda kontrollerini yaptırıcam eksiğini büksüğünü düzeltsinler ( yok bi eksiği sıkıntısı merkezi kilitten başka ama olsun)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |