![]() |
|
Bu ne işe yarıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
airbag ışığı yolda giderken yanmıyorsa yani airbag arızası vermiyorsa bence çalışıyordur. sigorta fiyatı aşırı yüksekse aracın pert olup olmadığı oradan anlaşılabilir ama bildiğim kadarıyla airbag açmış mı açmamış mı bunu gözlemleyen bi yer yok diye biliyorum.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arıza ışığı felan yanmıyor ya. Pert kaydı da yok tabi ki, ufak tefek çizikleri boyatmış sanırım. Sonuçta kaç yıllık araç. Herşey düzgün gözüküyor. Teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
o zaman kurcalamaya gerek yok
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aynen öyle |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
senin araç neden yabancı plaka
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bulgaristan' da çalışıyorum. Dövizli askerlik olayı için. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
hmm anladım gidiş geliş yaparsın aslında mesafe çok değilmiş
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ayda bir geliyorum TR' ye. 3 4 gün kalıp gene geri dönüyorum. Burdan yola çıksam 3 saatte evde oluyorum |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |