![]() |
|
dün geceden bu sabaha Spiderman ziyareti :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+ 106
![]() |
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yav örümceğide bulmuştum ben 1 ay kadar sonra gösterge panelinin üstünde, HsGtı (onur) yanımdaydı onu ugurlarken baktım içerde bişe kıpırdıyor gösterge panelinin şapkasında bi baktım hergele :D aldım aracın içinde onurazgin'a gönderiyim diye ama felaket tırstım :D
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
eğer örümcek buysa bunun niyeti sinek böcek değil aziz hocam bu direk sizi yiyecekmiş.bunu arabada görsem anahtarı ağa atar kaçarım
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yav valla aracın içinde çekiyim dedim resmini ama flash patlayınca kaçar girer biyere diye sigara paketinin içine aldım sonra yere indirdim paketi açtım ki zıpkın gibi fırlayıp böyle ortalığı kolaçan ederken çektim fotosunu ama böyle hızlı giden örümcek görmemiştim , zehirli olabilirdi belkide :S
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |