![]() |
|
Mercek Günceli-SYF 4 led+boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Beyaz led olsaydı daha mı güzel durur du sanki ?
|
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
olacak olacak hadi az kaldı abi :))
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Görüntü amaçlı ilave gündüz farı değil.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
||
Gündüz farı niyetine mi bunlar?
|
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Sağol Salih abim :)
Azizim parklara bağlanacak aynen :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
canını yediğim, bunlar park mı olacak?
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
bakalım bende merak ediom güzel olacak gibi :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
maşallah maşallah fevzi iyi gidiyo hadi hayırlısı sonucunu cok merak ediyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Evet güncellemeler ile devam ediyorum..
En son farlarda park konumunda led olsun istedim,30 derece mantar led ve yüksek ohm led ile ledleri dizdim,sağ taraf tamam sol tarafın sadece lehimleri kaldı,görüntü olarak çok hoş oldu.. Öncesinde ise Salih abimin "307bursa" özenle boyadığı far nikelajını itina ile kazıyıp zımpara ardondan mat akçalı boya ile boyadım :) resimler aşağıda. |
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
yav encıllar satılmış yav :( :( :(
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
çok güzel olmuş çok beğendim :) bende istiyorum yani o derece :))
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
||
Her türlü dalarım hiç sıkıntı yok :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
Eyvallah Fevzi Dostum, beni encılları alip sana yolliyim zevkine göre dal :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
||
Elinize sağlık birde bitmiş halini görebilsek :)
|
|||
97 model 306 1.6 diamond
|
|||
![]() |
|||
||
Angel apaçi gibi oluyor hoş durmuyor far kapağı da sıkıntı yapıyor. Maliyetini araştırıp söyleyim sana sıkıntı olmaz,farları ucuz 206nın merceği ben temin ederim,ıvır zıvır hesaba katarız sıkıntı değil :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
hmm, olmadı işte, biz parasını ödeyek sen herşeyi yap olmaz mı :)) uygun olsun ama dost işi :)
şaka bir yana, otosundur un sattığı encıllara olurmu?
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
far ve merceği alın halledeyim sıkıntı yok :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
ya fevzi dostum, sipariş verebiliyormuyuz linkin nedir yahu :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Daha da güzel olacak :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
||
gerçekten güzel olmuş hocam eline sağlık farların toplanıp arabaya takılmış halini bekliyoruz senden
|
|||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |