![]() |
|
307 pimpriklik... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam öncelikle tebrik ederim güle güle kullanın inşallah:)
307ler malesef öyle bende geçen sene 307 sahibiydim bende orasına burası bakarım dedim ama görünce dayanamadım aldım bende pahalı almıştım:) şimdi sorunlarınıza gelince açıkçası şu kayış sesini duyunca başladım gülmeye bu malum kayış sesi için neredeyse bu forumda seferber olunmuştu zamanında ama neden se bi türlü çare bulunmadı:) o kayışa bi sprey mi sıkmadık pudra mu dökmedik:) bilya, bilya demiri, kasnak mı değiştirmedik ama bi türlü çare etmedi sonra en son serviste kayış orjinal değil dediler onu değiştirdiler kesildi ama iki sonra tekrar geri gelmişti bende o haliyle satmıştım aracımı:) cd changer çalışmaz hocam hiç de uğraşma bence ben bi kere yaptırdığım halde tekrardan bozulmuştu o yüzden hiiç elletmemeni tavsiye ederim. yağ ibresi arada öyle gösterir normal ama rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var allah muhafaza sen farkına varmazsın bi kaçak olur sonra çok masraf açar. arkadan çok ses gelmesi normal zaten o süspansiyonlar sayesinde virajlara daha güvenli girebiliyorsun:) onada bence eğer patlak bi amartisörün falan yoksa masraf etmene gerek yok çünkü bende senin hesap rahatsız olup amartisötör takoz arka dingili bağlantı yerlerinde körükleri falan değiştirttim ama nafile:D çok fazla pimpirikliysen kolay gelsin |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun güle güle kullanın bende sizin gibi 2009 yılında büyük bir aşk ile almıştım 307'mi hala ilk günkü gibi zevk ile biniyorum. Acaba bana mı öyle görünüyor bilemiyorum ama kasa olarak hala yeni çıkan arabalar ile dizayn konusunda yarışacak bir araç.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız kullanmanız dileğiyle...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |