![]() |
|
bayan sürücülerden bıktım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrım felan yaptığımız yok bu trafikte hayatı tehlikeye atan hareketleri en çok bayanlar yapıyo ne kabul etmiyenler var yani ?simülasyon gibi araba sürülmez kardeşim.herkesin işi gücü var hastası var ambulansı var cenazesi var,yol çalışması var,şu var bu var.pratik ve dikkatli olun kimse size bişey demez merak etmeyin.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın bayanlara kastım yok dediğim gibi erkeklerin hepsi mükemmel sürmüyor .
Mezuniyet sebebi ile okulda ciddi bir araba hareketliliği var. Bölümün otoparkı çok geniş olmasına rağmen son bir haftadır çok dolu oluyor. Kafam kazan gibi 5 saattir laboraturvda mikroskoba bakmaktan heryerim şişti gidip kütüphaneye ders çalışcam neyse gitttim arabaya arkadaşımla bindik tam çıkacaz orta dan bir bayan sürücü saçma sapan bir hareketle çıkmaya çalıştı. Kornaya bastım çünkü kör noktada başka bir arabanın tamponuna vuracaktı. Uzakta olmama rağmen benim kornamı yanlış anladı iyice saçma sapan hareketler yapmaya başladı bu sefer kaldırama vuracak arabayı yine kornaya bastım elimle çarpacaksın demeye çalıştım. Açtı camı "ne var be salak" diye bağırmaya başladı. İnipte arabadan indirip benim arabadan yapmaya çalıştığını gösterecektimde ODTü gibi bir üniveristede okuyan bir insana bunu yapmak çok kötü bir hakerettir diye bişi demedim. Artık arabayı eski haline getirdi ben bir daha kornaya bastım geri geri bana da vurmasın diye çıktım gittim. DÜnyanın neresinde olursa olsun br erkek bu şekilde algılamaz dı beni. Andaval hem arabayı çıkaramadı hem bir de laf ediyor. Keşke vursaydı iner katıla katıla gülerdim yanımdaki arkadaş tiyatrocu ve cam kıran bir sesi var inan inletirdik ortalığıda vurmayı başaramadı. Düzenleyen Alicilik - 24 Mayıs 2013 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
aracıma kamera takacam yakın zamanda,burda paylaşacam olup biten absürt olayları.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
bu konuyu dun ilk okudugumda bisey yazip yazmamak konusunda yazmamayi secmistim ancak bu gun kadinin biri beni sıkıstırıp yoldan cıkardı, bunu es gectim bide umursamaz tavirlariyla cileden cikardi cinsiyet ayrimi yapmak istemiyorum ama arac surmek bu ablalarin isi olmasa gerek.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |