bayan sürücülerden bıktım |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
acemi pecocu
1. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 Saat 22:10 |
|
Bayan sürücü diye ayırt etmeyiniz lütfen buna trafik terörü yaratan ayılar deseniz bravo derim de,,,,www bide bıktım diye yazmışınız
|
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantısı | |
![]() |
|
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 Saat 21:48 |
|
Valla herkes herkesın ıstedığı gıbı olmaz ıstedığı gıbı dusunmez illaki aykırı ınsanlar çıkıyo yapıcak bısey yok sınırlenıncede ınsanın dengesı bozuluyo daha çok kontrolu kaybedıyor temkınlı ve soğukkanlı olmakta yarar var :)
|
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kuscu38
4. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 Saat 21:38 |
|
allah kolaylık versin :)
|
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
mayday06
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2013 Saat 21:37 |
|
arkadaşlar Ankara da yaşayanlar varsa fikirlerini buraya aktarsınlar.caddeler cellatlarla doldu iyice yaa,bugun dikmen e gittim geldim öldüm yaa.dolmuşlar yolu kaplamıs yol veriyim dedim corolla arkadan cıyakladı geldı geçirecekti yırrtım,yayalar atlıyo önüme sağa sola bakmadan,kontrolsüz u dönüşleri yola atlamalar,telefonda konuşmalar trafiği kitlemeler yeşilde beklemeler,hürriyet caddesinde bayanın biri atladı önüme belki 1 santim kaldı ama nası durdum bende bilmiyom.trafik kemere bakıyo kırmızı ışığa ve radara bakıyo asıl can güvenliğini tehlikeye atan bu salakları trafikten men edecekler. insanları adam akıllı ehliyet sınavından geçirsinler %30 unun ehliyetini geri alırlar.Ankara nın trafik düzeni berbat trafiğin yoğun olduğu yerlerde 70 sınırı var bazı vatandaşlar 30 a kadar düşüyo :S.
|
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |