Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kaçınız kendi evinizin önüne parkedebiliyorsunuz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kaçınız kendi evinizin önüne parkedebiliyorsunuz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fexzi Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fexzi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 22:38
ilk resim büromun önünde yer bulma sıkıntısı 2. resim evimin balkonunda
Sonuç mu ? ev ve iş yerinde garaja aylık ücret veriyorum :)

2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp
Yukarı Dön
peugeotttt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 22:38
walla benim şikayetim yok.ev kendimizin müstakil kocaman bahce 30 tane araba parket.istediğin yere bırak.böyle cok iyi :))
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 23:04
Orjinalini yazan: peugeotttt peugeotttt Yazdı:

walla benim şikayetim yok.ev kendimizin müstakil kocaman bahce 30 tane araba parket.istediğin yere bırak.böyle cok iyi :))
+1
Oturduğum ev öyle iyi ki bahçesine 4 tane araç park eder.
Lakin ben de komşumdan şikayetçiyim. Fotoğrafta görülen garaj bir tane, fakat benim pinti mi pinti bir komşum var. Arabasını çok nadiren kullanıyor. Garajı bir kaptı mı 1 hafta çıkmıyor! Halbuki o binaya taşınmadan önce ne rahattım. Şimdi sırf garajı kapmasın diye benim de günlerce aracı oradan çıkarmadığım oluyor...

Yukarı Dön
candanxyz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 23:19
Benim şu an kapalı otoparkım var çok memnunum.Kar yağmur çamur beni etkilemiyor.
Arabamı yıkayıp garaja koyuyorum dışarda yağmur çamur yağsada tertemiz duruyor.
Kiracıyım şuan.
Bu arada yeni bir daire aldık.iki ay sonra tamamlanacak.Bayramdan sonra oraya taşınacağım.
30 bloklu etrafı çevrili güvenlikli bir site olacak fakat kapalı otoparkı yok.Açık otopark
Bunun için üzgünüm.
En güzeli kapalı otopark.Sıfır araba al 10 sene kız gibi durur garajda.
neyse sağlık olsun kiradan kurtuldukya.kapalı garaj olmasada olur 
''Bay Z''
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 23:22
Orjinalini yazan: candanxyz candanxyz Yazdı:

Benim şu an kapalı otoparkım var çok memnunum.Kar yağmur çamur beni etkilemiyor.
Arabamı yıkayıp garaja koyuyorum dışarda yağmur çamur yağsada tertemiz duruyor.
Kiracıyım şuan.
Bu arada yeni bir daire aldık.iki ay sonra tamamlanacak.Bayramdan sonra oraya taşınacağım.
30 bloklu etrafı çevrili güvenlikli bir site olacak fakat kapalı otoparkı yok.Açık otopark
Bunun için üzgünüm.
En güzeli kapalı otopark.Sıfır araba al 10 sene kız gibi durur garajda.
neyse sağlık olsun kiradan kurtuldukya.kapalı garaj olmasada olur 

Hayırlısıyla güle güle oturun hocam, Ev arabadan daha önemli

Yukarı Dön
acemi pecocu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acemi pecocu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 23:31
İldeki ev site açık otopark balkonun altına gözümün önünde olsun diye valla yerimi sabitledim kimse benim yerime koymuyor harp çıkar köydeki müstakil bahçe orman istediğim yere koyuyorum kapalı yerde var gezmekten oraya sıra gelmiyorSmile
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
Yukarı Dön
candanxyz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 23:31
Amin sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yanlız bir hayalim vardı kapalı otoparkla ilgili o gerçekleşmiyecek sanırım.
İlerde 200 250 hp lik bir araç garajda kapalı kalacak.Gündeliğe kullanacağım 1.3 motor dizel bi araç.
Diğer canavar garaj arabası olacaktı motorunda toz olmuyacaktı haftada 1 kez yürüyecekti.
Bu hayali açık otoparkla gerçekleştiremem  erteledik sanırımBig smile
''Bay Z''
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 07:00
Arkadaslar ortak yasam nerede var ise sorun vardir. Bu nerede olursa olsun boyle. Bir onceki evimin resmi su:
https://maps.google.be/maps?q=Sint-Hubertstraat+228+deinz&ll=50.964792,3.516591&spn=0.009987,0.01929&oe=utf-8&client=firefox-a&hnear=Sint-Hubertstraat+228,+Petegem-aan-de-Leie+9800+Deinze,+Oost-Vlaanderen,+Vlaams+Gewest&gl=be&t=m&z=16&layer=c&cbll=50.964629,3.516421&panoid=o-nY0C2In8xHEELcOrDDwA&cbp=12,132.95,,0,-0.8

Gordugunuz uzere evin hemen yaninda (solunda) arka kapiya giden hususi bir yol vardi ve benim arazimdeydi. Bunun kadar buyuk bir luks ben hayatimda bilmiyorum. Yani markete gidiyorduk, bagaji dolduruyorduk, eve geliyorduk, bazen araci bosaltmiyorduk bile. Zaten ne zaman istesen araba hemen yanindaydi. Zaten mutfakta evin arka tarafindadi super oluyordu. Simdi sehir merkezinde site gibi bir yere tasindik, aman Allah'im. Oraya park edemezsin, sunu yapamazsin falan filan. Kisa surede tasinacagim yine herhalde Smile
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 08:50
Benim park sıkıntım olmuyor apartmanımızın otoparkı var benden eski üst komşumuzun arabasıda var ama o koymuyor ben kapalı yere bırakıyorum zaten garaj arabası oldu çıktı sadece pazarları kullanabiliyorum arabayı alalı 3 sene oldu ama daha 1000 km yapabilmişim ...LOL
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
_ali_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _ali_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 09:14
bulunduğum mahallede apartmanların arasında bahçeler var ama her apartman bahçelerini bir duvarla ayırmış, eğer bu duvarlar yıkılsa çok büyük bomboş bir otopark alanı çıkacak, şu haliyle her apartmandan 1-2 araç anca girebiliyor, kalanı yolların kenarına diziliyor, sokaktan iki araç geçemiyor, apartmanların arası kullanılmayan boş bir alan olarak duruyor öylece.
206 1.4 + LPG
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 09:20
Sadece sırf park sıkıntısı ve kavgaları yüzünden 2-3 aya kadar taşınacağımın kararını aldım desem inanır mısınız?
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 09:39
Açık otopark var sıkıntı olmuyor fakat açık otoparkta bile bir kişi Ford Connect ini koyduğu zaman hiç dikkat etmiyor sağında bir arabadan az solunda bir arabadan az yer bırakıyor kendisi de üstüne 2 arabalık yer kaplayınca 7 araba koyduğumuz yere 3 araba koyabiliyoruz. Geçen söylediğimde de bana çinganlık yapıyor aklınca hemen "ev sahibi misiniz diyor" sanki kiracı olunca otoparkta yer hakkın olmuyor. Allah'tan ev sahibiyim de susturdum. Şimdi 2 arabalık yer kaplıyor ve şu aralarda uğramıyor rahatım yani. Ayrıca bir uyanıkta götürüp otopark tarafındaki balkonun altına koyuyor haftalarca çıkarmıyordu yağmur falan değmesin diye sanırım ama felç ediyor otoparkı onuda uyarınca işlem tamamdır herkes rahat rahat koyuyor Smile. Ayrıca evin üstünde falan boş yer var dolu olunca oraya koyuyorum ama tek sıkıntı ev yokuşta olduğu için otoparkın dolu olup olmadığı görünmüyor eğer  doluysa çıkmak zor oluyor geri çıkıp yokuşta kalkış yapmak lazımConfused.

Düzenleyen tellotello - 17 Mayıs 2013 Saat 09:41
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 10:06
Otoparkdan yana hiçbir zaman sıkıntım olmadı cok sükür bu evimin önündeki park yerleri çeşitli şekillerde o an ki psikolojim neyi gösterirse ona göre park ediyorum tabi babam arabasını bu şekilde bırakmadığı müddetçe Big smile

Bu forum Koordinatörümüz serkan abinin evinin ordaki park yerlerim Big smile

Bu kaynanamın evinin bahcesinde otoparkım :)

Biraz fazla oldu ama idare etcez Big smile Fabrika ve ofisdekini hiç katmadım orası o derece Big smile
Yukarı Dön
rolandgarros Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rolandgarros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 10:17
ben edemiyorum maalesef Cry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 285 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 188 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 800 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6151 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2007 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1095 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7336 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1183 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1372 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3594 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5810 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 503 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1374 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5047 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40686 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 893 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20233 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6320 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1593 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
gulemans 1
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English