![]() |
|
A101 (perşembe) - BİM (cuma) Kampanyaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elektrkli pompa 12 v mu 220 çıkısıda varmı:D
|
|||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
@Semih,
pompa sadece 12 ile çalışıyor direk çakmak ucu var. 220v a koca tüplü kompresör lazım :D ya da 12volta daptör kullancan bunu alıp ama kaç amper gerekir bilmiyorum. @Kürşat, bim iyi hoşta ilk kullanımda ürünleri çok kötü kokuyor abi bir de kumaş-lastik ürünleri en fazla 6-7 ay sonra yalan oluyor. |
|||
![]() |
|||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||
teşkkürler ali :D bana böle ufak 220 çalışandan lazımda merak ettim :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kılıfı inceledim baya kaliteli . En azindan dışarda kilifci ve aksesuarcilarin 70 lirya sattıklarından iyi. Halı paspas cok kötü oldu. Direksiyon kilifi ve vites topuzu da 3 4 ay oldu daha sıkıntı yok en fazla sokerim 15 lira :p
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Hayırdır hacı nereyi şişircen 220 ile :D bim ve a101 de jenaratçr kaynak makinesi gibi ürünlere rastaldım ama tanklı kompresör görmedim. |
|||
![]() |
|||
||
neonları şişircem ya :) inş oda çıkar ucuzundan da alırız :D
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |