![]() |
|
alınık paket ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar Merhaba,
aracım peugeot 206; 1000w lık kabinli subwoofer, 4 kanal çıkışlı anfi, ön kapılara bir takım midbass ve arka kapılara 13 cm lik hoperlör ile uygun tesisat kablolarını arıyorum. Yanlız maddi durumum için bazı şartlarım var : 1- Ürünleri sadece kredi kartı ile ve taksitli olarak alabilirim. Örnek olarak mevcut aracı sitelerden get ile olabilir. 2- Ürünleri tek tek ayrı ayrı yerlerden değil, hepsini bir kişiden satın almak istiyorum. sıfır ya da ikinci el olması sorun değil. İkinci el olursa da gerçekten temiz ürünler olmalı. Başımızı ağrıttıktan sonra kıymeti kalmaz, ticaret yapıcaz derken ortada tatsızlık çıkmasın, kalper kırılmasın.. 3- Aracımda orjinal cd çalar teyip mevcut. Teybi değiştirmek istemiyorum. mevcut internet sitelerinden araştırma yaptım. Paket olarak uygun bir set bulamadım. Tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlarım, saygılar :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |