![]() |
|
Elektrikli Blow off |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aziz ustam doğru diyor yakışıyor aslana.zaten bunu taktırıyorsan düğme yada mandal gibi isteğe bağlı çalıştırabilceğin şekilde taktırmak daha mantıklı. zırt bırt çufflamaz hiç olmazsa. benim vites koluna bağlı mandalı var vites değiştirirken arada çufflatıyorum zevkli oluyor..
|
||
hastasıyız dede :) 206 gti
|
||
![]() |
||
akifakif ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
benimki 1.4 benzinli turbo yok olmaz di mi? :(
|
||
peugeot 206 xr 1.4 presence
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
tüm sokak bana bakıyor kesiciden sonra çuflayınca :D heheyt çok zevkli valla tavsiye ederim.
Olur hocam bunun turboyla alakası yok elektronik, hoparlör sesi yani :) yukarda msjlarda örnek link var ve uygun, bendekinin kutusu falan duruyor 250 tlye almış bana veren arkadaş :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok güzel hayırlı olsun :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Teşekkür ederim, bu gün biraz video çeker eklerim :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar, kötü bir heves kaybına yol açtırıp söktürtme kararı aldım. Nedeni ise, la ilaheillallah sabır ya resul allah dedirten konudur :( |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
AZİZ kardeşim eğer ki ürünü satmak istersen uygun fiyat olmak kaydıyla ben talip olabilirim aklında olsun ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
Daha söktüremedim, elektrik ustam ugraşmak istemiyor :D üç 5 lafa kızıp hevesini kırma, çok yakıştı falan dedi ama ağzımdan laf 1 kere çıkar :) hediye eden arkadaşa sorup bilgi veririm satma konusunda.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
tamamdır...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |