![]() |
|
Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
206 seri araçtır bastınmı gider bakmayın ibrenın 210 olduğuna :) 1.4 ile 1.6 arasında tabıkı yakıt farkı ve güç farkı vardır olmazmı aynı olması söz konusu bıle olamaz . Çok farkedermı dersen benzın fıyatları bu kadar uçuk olduğu surece farkeder .Yol tutuşu gayet ıyıdır 140 tan sonra savrulmalar başlar ama yol tutuşu gayet ıyı bir araçtır .Parça bakımından sıkıntı yaşatmaz yerlı araçlar gıbıdır bır çok seçenek mevcuttur parçalar pahalı değılde orta dıyelım ucuzda değil .Sunroof konusunda bır bılgım yok ama çalıncağına ıhtımal vermem nasıl çalsınlar .Ben 1.4 XR kullanıcısıyım XR dığer modeller göre boştur ama ben gayet memnunum benım aracımda XR lerın ıçınde en dolusu dıyebılırım tarafımca yapılmış bol extralar mevcut :) sizin ıçınde hayırlısı olsun bıldıklerım bu kadar ...
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|||
Lastik ses olayını çok okudum zaten düşündürücü bir olay ama pek o kadar sorun olmaz benim için çocukluğumun hayali olduğu için gözüm başka araçı görmüyor yinede araba hakkında yorumlara ihtiycam var bilgilerin için teşekkür ederim :)
Bu kadar insan getiriyor bir şekilde kurallarda değişen bir şeler var bence herşeyin hayırlısı diyorum ben artık ![]()
1.4 alıcam gibi zaten 1.6 biraz tuzlu olur gaza basarım duramam bir şeler olur falan ![]() |
||||
![]() |
||||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
|||
Dizel seçeneği daha ekonomik olabilir. Ayrıca uzun yolda konfor daha bir önemli oluyor, içeriye çok ses aldığı doğru. |
||||
206 1.4 + LPG
|
||||
![]() |
||||
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|||
12 13 yıllık dizel almak pek mantıklı gelmiyor , sese katlancaz artık yapcak bir şey yok
![]() |
||||
![]() |
||||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|||
xt 1.6 90 hp 12 lt lpg yakiyorum 100 kmde
|
||||
![]() |
||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|||
Yol tutuşu açısından kötü ve uzun yol arabası değil 206 şehir içi arabası genelde,bende kullandım 3 sene tavsiye ederim otomatik vitesi hariç
|
||||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||||
![]() |
||||
|||
LPG olayını girmeyi düşünmüyorum açıkcası
Bazı eksiklerine katlanıcaz artık
![]() |
||||
![]() |
||||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
istersen benim aslanı vereyim sana http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecme-111771533/detay/
|
||||
![]() |
||||
|||
Aracı yurt dışından alıcam teşekkürler yinede.
|
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
Hoca madem alacaksın bakımlı bir araç al.
Ben 99 Astra sattım 2007 206 aldım. Şöyle söyleyim: 206 iyi yol tutuyor. Bunu da sert süspansiyonlarına borçlu. Fakat hafif bir araç, o yüzden belli süratlerden sonra savrulmalar başlıyor. Bu konuda arabaya aşırı güvenme. Ama Astra ile yapamadığım dönüşleri 206 ile yapıyorum. Bence uzun yolda iyi, dizel alma sakın bir de onun sesini eklersen gerçekten rahatsız edici olabilir. Bence doğru yoldasın. 1.4 kullanıyorum 1.6 nasıl bilmiyorum ama arabanın motorunun gönlünü edersen hiç sesini bile duymuyorsun.
|
||||
![]() |
||||
|||
Bakımları araç alıcam zaten biraz fazla olsun güzel olsun bence,sürat konusu gelince hıza meraklı insan değilim gezdirsin beni işimi görsün bana yeter 1.4 benzin alıcam türkiye şartlarına göre yeterli bence içeri ses falan alıyor diyorlar deniycem görücem bakalım nasılmış merak ediyorum açıkcası feci şekilde bu olayı bilgiler için teşekkürler.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |