Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28108
Tarih: 23 Ekim 2025 Saat 03:41 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var
Mesajı Yazan: Storm359
Konu: Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 14:51
İyi forumlar herkese
1 ay sonra kısmetse 206 alıcam 2000 2001 2002 model arasında 1.4 yada 1.6 benzin ve sunroof düşünüyorumm..
2 aydır araştırma yaptım aklıma takılanlar
1.4 veya 1.6 çok yakarmı
sunroof çok kolay çıkıyormuş üstünden çalarlar diyenler var aklıma bu takıldı
Parça konusunda pahalı nasıl fiyatlar
Aracın yol tutuşu nasıl uzun yolda iyimi uzun yol yapıcam baya
aklıma takılanlar bu kadar cevaplarını bekliyorum arkdaşlar
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 14:57
öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) birincisi 1.4 ile 1.6 arasında yakıt açısından pek fark olmadığını bilmiyorum. zaten yakıt olayı kullanıcıya bağlıdır. devirli kullanınca çok yakan araç diye bir şey yoktur. sunroof için çalmaktan ziyade camı kırıldığında ya da üzerinden uçtuğunda fiyatı çok yüksektir. eski bir peugeot hasar servis personeli olaraktan söylüyorum. yedek parça fiyatlarında uçuk rakamlar söz konusu değil. hatta forum içerisinde sponsor Peugeot Market'ten fiyatlara bakabilirsin. Orjinal parçada var yerli de var. Kesene göre :) araç şehir içi de şehirlerarası da çok güzel keyif alabileceğin bir araç. Ayrıca keyiften ziyade tutkulu bir araç..kullandıktan sonra vazgeçemiyorsun :) bu da bir 206 kullanıcısı olarak yorumum.
------------- ALP OTO YEDEK PARÇA YENİŞEHİR / BURSA
|
Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 15:22
206 alcaksanız eğer ne olursa olsun hor kullanılmamış, düzenli bakımları yapılmış bi araç bak derim o sorduklarının hepsi tefferruat! aracın eğer bakımlı ve hor kullanılmamışsa seni hiç bi yönden üzmeyecektir ve beklentilerini karşılayacaktır.
------------- 2005 model 206 1.4 hdi panoramic
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 17:00
toretto16 Yazdı:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)birincisi 1.4 ile 1.6 arasında yakıt açısından pek fark olmadığını bilmiyorum. zaten yakıt olayı kullanıcıya bağlıdır. devirli kullanınca çok yakan araç diye bir şey yoktur. sunroof için çalmaktan ziyade camı kırıldığında ya da üzerinden uçtuğunda fiyatı çok yüksektir. eski bir peugeot hasar servis personeli olaraktan söylüyorum. yedek parça fiyatlarında uçuk rakamlar söz konusu değil. hatta forum içerisinde sponsor Peugeot Market'ten fiyatlara bakabilirsin. Orjinal parçada var yerli de var. Kesene göre :) araç şehir içi de şehirlerarası da çok güzel keyif alabileceğin bir araç. Ayrıca keyiften ziyade tutkulu bir araç..kullandıktan sonra vazgeçemiyorsun :) bu da bir 206 kullanıcısı olarak yorumum. |
evet kullanma bağlı benzin konuda haklısınız o konuda kafamda 1.6 var ama 1.4 olucak gibi  sunroof olayına ben o zaman hiç girmiyim normal olsun sıkıntı olmasın.Fiyatlara baktım uygun o kadar abartılcak bir şeyi yok yorumun teşekkür ederim 
bugrature Yazdı:
206 alcaksanız eğer ne olursa olsun hor kullanılmamış, düzenli bakımları yapılmış bi araç bak derim o sorduklarının hepsi tefferruat! aracın eğer bakımlı ve hor kullanılmamışsa seni hiç bi yönden üzmeyecektir ve beklentilerini karşılayacaktır. |
yani mantıklı olanda bu zaten aracı bulgariadan alıcam ordaki araçlarda almanya hollonda fransa avustralya geliyor genelde iyi diyorlar kısmet işi KM 150.000 yukarı biraz tehlike 
|
Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 17:36
Peugeot''nun en haylaz çocuğu olan 206 yı almanı bende tavsiye ederim. Parçaları pahallı diye birşey söz konusu değil, 1.4 x-line otomatiğini benzinde kullanmış biri olarak yakıt konusunda iyi derecede. Sunroof evet o bayağı bir tuzludur :) ve şuanda GTI kullanıyorum. 206 başka bir araç :)
------------- [pasaklıKontes]hy206 GTI
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 17:47
Storm359 Yazdı:
toretto16 Yazdı:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)birincisi 1.4 ile 1.6 arasında yakıt açısından pek fark olmadığını bilmiyorum. zaten yakıt olayı kullanıcıya bağlıdır. devirli kullanınca çok yakan araç diye bir şey yoktur. sunroof için çalmaktan ziyade camı kırıldığında ya da üzerinden uçtuğunda fiyatı çok yüksektir. eski bir peugeot hasar servis personeli olaraktan söylüyorum. yedek parça fiyatlarında uçuk rakamlar söz konusu değil. hatta forum içerisinde sponsor Peugeot Market'ten fiyatlara bakabilirsin. Orjinal parçada var yerli de var. Kesene göre :) araç şehir içi de şehirlerarası da çok güzel keyif alabileceğin bir araç. Ayrıca keyiften ziyade tutkulu bir araç..kullandıktan sonra vazgeçemiyorsun :) bu da bir 206 kullanıcısı olarak yorumum. |
evet kullanma bağlı benzin konuda haklısınız o konuda kafamda 1.6 var ama 1.4 olucak gibi  sunroof olayına ben o zaman hiç girmiyim normal olsun sıkıntı olmasın.Fiyatlara baktım uygun o kadar abartılcak bir şeyi yok yorumun teşekkür ederim 
bugrature Yazdı:
206 alcaksanız eğer ne olursa olsun hor kullanılmamış, düzenli bakımları yapılmış bi araç bak derim o sorduklarının hepsi tefferruat! aracın eğer bakımlı ve hor kullanılmamışsa seni hiç bi yönden üzmeyecektir ve beklentilerini karşılayacaktır. |
yani mantıklı olanda bu zaten aracı bulgariadan alıcam ordaki araçlarda almanya hollonda fransa avustralya geliyor genelde iyi diyorlar kısmet işi KM 150.000 yukarı biraz tehlike  |
2.000 Leva aldım :) İtalya' dan getirdiler. 99 Model 206 1.4i XT :) üstüne ekstra aşağıdakileri verdim. Kilometresi 200.000' di. Motoru sağlam denk geldi :) Bu arada Almanya' dan Tuv garantili olanları gözü kapalı alabilirsin. Diğer ülkelerden gelenleri iyi incele. Vinetka 67 Leva, Sigorta+Yeşil Kart 163.40 Leva, Vergi 19.15 Leva, Eko Takca 240 Leva. Sana tek bir tavsiyem var Satıcının eko takcayı ödeyip ödemediğini sor. Ödemediyse fiyattan düşsün. Çünkü satıcıların bulgaristana araba getirdiğinde onu ödemesi gerekiyomuş. Ben bilmiyordum bana kaldı onu demek.
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:00
Aziz Yazdı:
Peugeot''nun en haylaz çocuğu olan 206 yı almanı bende tavsiye ederim. Parçaları pahallı diye birşey söz konusu değil, 1.4 x-line otomatiğini benzinde kullanmış biri olarak yakıt konusunda iyi derecede. Sunroof evet o bayağı bir tuzludur :) ve şuanda GTI kullanıyorum. 206 başka bir araç :) |
Çocukluğumun hayali diyorum ben 206 GTI farklı olay allah kaze bela vermesin inş 
hll206
Bilgilerin çok yararlı oldu bi kaç soru daha olucak şimdi sana Haskovdan yada plovdive giderken asengrad yolunda varmış galeriler ve Almanyada Tuv noluyor sorması ayıp ben 2500 3000 Leva vermeye razıyım araca 2003 falan bulabilirmiyim orda sence 3000 levaya ?
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:09
l
Storm359 Yazdı:
Aziz Yazdı:
Peugeot''nun en haylaz çocuğu olan 206 yı almanı bende tavsiye ederim. Parçaları pahallı diye birşey söz konusu değil, 1.4 x-line otomatiğini benzinde kullanmış biri olarak yakıt konusunda iyi derecede. Sunroof evet o bayağı bir tuzludur :) ve şuanda GTI kullanıyorum. 206 başka bir araç :) |
Çocukluğumun hayali diyorum ben 206 GTI farklı olay allah kaze bela vermesin inş 
hll206
Bilgilerin çok yararlı oldu bi kaç soru daha olucak şimdi sana Haskovdan yada plovdive giderken asengrad yolunda varmış galeriler ve Almanyada Tuv noluyor sorması ayıp ben 2500 3000 Leva vermeye razıyım araca 2003 falan bulabilirmiyim orda sence 3000 levaya ? |
Ben Yambol'danım burda bile rahat bulursun 3000 Leva' ya. Burda ben dizel bakıyordum ama ucuz görünce benim şimdi ki arabayı aldım. 3000 Leva' ya çok rahat bulursun. Burda çooook 206 var. Almanya' dan gelen bazı arabalar ülkeden çıkmadan önce muayene edilip getiriliyor. Tuv bu oluyor. Herşeyi sağlamdır düzgündür diye tescilliyorlar resmen. Haskovo tarafında çoooook araba satan yer var. Özellikle Dimitrovgrad tarafını öneririm resmen 1 kilometre boyunca karşılıklı yol boyunca satıcılar var. Keşke zamanım olsaydı da oraları dolaşsaydım. Orayı sana tavsiye ederim. Diğer yerleri bilmem ama zaten genel olarak her yerde var araba satan yerler. Ama dediğim gibi Eko Takca' yı sor. Az para değil sonuçta. 240 Leva bayılıyorsun.
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:15
hLL 206 Yazdı:
l
Storm359 Yazdı:
Aziz Yazdı:
hll206
Bilgilerin çok yararlı oldu bi kaç soru daha olucak şimdi sana Haskovdan yada plovdive giderken asengrad yolunda varmış galeriler ve Almanyada Tuv noluyor sorması ayıp ben 2500 3000 Leva vermeye razıyım araca 2003 falan bulabilirmiyim orda sence 3000 levaya ? |
Ben Yambol'danım burda bile rahat bulursun 3000 Leva' ya. Burda ben dizel bakıyordum ama ucuz görünce benim şimdi ki arabayı aldım. 3000 Leva' ya çok rahat bulursun. Burda çooook 206 var. Almanya' dan gelen bazı arabalar ülkeden çıkmadan önce muayene edilip getiriliyor. Tuv bu oluyor. Herşeyi sağlamdır düzgündür diye tescilliyorlar resmen. Haskovo tarafında çoooook araba satan yer var. Özellikle Dimitrovgrad tarafını öneririm resmen 1 kilometre boyunca karşılıklı yol boyunca satıcılar var. Keşke zamanım olsaydı da oraları dolaşsaydım. Orayı sana tavsiye ederim. Diğer yerleri bilmem ama zaten genel olarak her yerde var araba satan yerler. Ama dediğim gibi Eko Takca' yı sor. Az para değil sonuçta. 240 Leva bayılıyorsun. |
teşekkürler bilgiler için aklımda bunlar başka tavsiyelerin varsa dinlemeye hazırım 
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:24
http://www.cars.bg" rel="nofollow - http://www.cars.bg sitesine bir bak. Genelde fiyatları pahalı yazıyorlar ama pazarlıkla indirtebiliyorsun. Bu siteden çok araba baktım öyle böyle değil baya vakit geçirdim bu sitede ama canlı canlı gidip görünce daha iyi oluyor. İlk fırsatta git canlı canlı hepsini dene test et. Bu arada ırkçı bulgarlar bırak sunroofu arabayı çaldıktan yarım saat sonra parçalamaya başlamış oluyorlar. Bu yüzden pahalı bir araba almadım burda. Yambol'da hiç Türk yok. Daha geçen sene şirket arabamızın 4 lastiğini de yardılar. Hiç sevmiyorlar bizi. Pis Bulgarlar Türk bayrağını arabaya koysam linç edecekler beni. Bu arada benim 1.4 motor 100 kilometrede 5 litre bile yakmıyor. Ekonomik yani. 100 kilometre hızı geçmezsen tabi Evim Çorlu'da. Çorlu'ya gidip tekrar BG' ye dönüyorum. Gidiş geliş 500 Kilometre ediyor. Yarım depoya çok az yaklaşıyor :) çok memnunum ama gaz taktıracağım yine de.
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:32
Cars.bg mobile.bg bakıyorum son 2 aydır inciliyorum bazı iyi fiyat veriyor bazı saçma yazmış keyfe keder mi satıyor anlamış değilim.Valla yambol tarafını bilemiycem Kırcaalide cebelde türk çok sıkıntı olmaz zaten araç 6 ay Türkiyede 6 ay bulgariada garajda yatıcak.Oraların öle olmasına şaşırdım bu arada :S
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:34
Al sana 3000' ya 1.4 Rolland Gallos 2500' e alırsın :D Çok beğendim. Link aşağıda. 
http://www.cars.bg/u994138" rel="nofollow - http://www.cars.bg/u994138
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:36
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:40
Araba benim üstüme olcak TR ye getirme konusunda inan burda tonla bulgariadn gelen araba var sınırda çok farklı muhabbtler dönüyor anlamış değilm ben bu yalnız özel seri parçalar sıkıntı olur diye biliyorum netten okuduğum kadar.
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:45
Storm359 Yazdı:
Araba benim üstüme olcak TR ye getirme konusunda inan burda tonla bulgariadn gelen araba var sınırda çok farklı muhabbtler dönüyor anlamış değilm ben bu yalnız özel seri parçalar sıkıntı olur diye biliyorum netten okuduğum kadar. |
Gümrük sitesinden alıntı yaptım sana. Şimdiden iyi düşün sonra son anda şok olma bence. Kendim denedim gördüm.
Turistik kolaylıklar kapsamında girişi yapılacak taşıtlara ne kadar süre verilmektedir?
Kişinin taşıtı ile birlikte Türkiye’de kalabileceği azami süre 180 gündür. Emekliler için özel bir düzenleme yapılarak 360 gün süre verilmektedir. Bu süreler, kişinin ve taşıtının kesintisiz 185 gün yurtdışında bulunması halinde verilir.
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:47
Olmadı babaannenin üstne yaparm vekalt verir bana falan filan 1 yıl getiririm deneyip görüp yaşıycam 1 ay sonra :)
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:49
Storm359 Yazdı:
Olmadı babaannenin üstne yaparm vekalt verir bana falan filan 1 yıl getiririm deneyip görüp yaşıycam 1 ay sonra :) |
Dediğim gibi kim olursa olsun arabayı getirecek kişinin 6 ay kalmış olması gerekiyor. Çünkü sınırda kişinin yurtdışında kaldığı gün sayısına göre Türkiye'de kalma izni veriliyor. Pasaporta işliyorlar tarihlerin hepsi gözüküyor bilgisayarda.
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 18:53
Dediklerin doğru biliyorum ama burda bi adam orda yaşamıyor her yıl 6 getiriyor arabayı cok farklı muhabbetler var gerçekten sınırda dönüyor bir şeler deniycem bende bir şeler uğraşmadın olmuyor bu işler babaanne zaten orda yaşıyor o konuda sıkıntı yok.
|
Mesajı Yazan: ufuk91
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 19:00
Roland Garros'un bildiğim kadarıyla 1.4'ü yok yukarıdaki linke anlam veremedim.
Arkadaşlarımın aksine ben sana 206'yı tavsiye etmiycem bir 206 kullanıcısı olarak hocam. Sebep ise şu öncelikle uzun yol yapıcam dediğin için. 206 yol ve tekerlek sesini aşırı derecede içeri alan bir araç. Özellikle 100+ hızlarda rüzgar sesi insanı çileden çıkarıyor bu anlamda konforu hiç iyi değil. Hep iyi yanlarını diyoruz peugeotcu olarak biraz da kötüleri sayalım.
Ha şu konularda katılıyorum, sürüşü çok keyiflidir, vazgeçemezsin, performansı tatminkardır. Ama mesela az önce okuldan arkadaşımın 99 astra'sı ile geldim, o bile benim araçtan daha sessiz gidiyor, daha konforlu. Aracı basınca gitmiyor bu da var tabi.
Yani kısacası tercih meselesi bu, ses ve konfora takılmam diyosan(ki uzun yolda çok rahatsızlık verir bu) al derim başka herşeyi iyidir, duruşu, yol tutuşu, performansı, kullanım zevki bunlara lafım yok. Ama net söylüyorum konforsuz arabadır 206 :)
------------- Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 19:02
Storm359 Yazdı:
Dediklerin doğru biliyorum ama burda bi adam orda yaşamıyor her yıl 6 getiriyor arabayı cok farklı muhabbetler var gerçekten sınırda dönüyor bir şeler deniycem bende bir şeler uğraşmadın olmuyor bu işler babaanne zaten orda yaşıyor o konuda sıkıntı yok. |
Babanen de arabayla birlikte gelecekse 1 sene verirler. Ama babanen gelmezse sana sadece vekalet verirse sadece sen getirceksen 6 ay süre verirler. Kanunlar böyle Tabi bu sürelerin verilmesi için en az bu süreler kadar yurt dışında kalman zorunluluğu var. Ne diyeyim :) Rüşvet kol geziyor buralarda. Bulgarların lafı var. BİR İŞİ PARAYLA YAPTIRAMIYORSAN DAHA ÇOK PARAYLA DENE. :) Kolay gelsin.
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 10 Nisan 2013 Saat 23:01
206 seri araçtır bastınmı gider bakmayın ibrenın 210 olduğuna :) 1.4 ile 1.6 arasında tabıkı yakıt farkı ve güç farkı vardır olmazmı aynı olması söz konusu bıle olamaz . Çok farkedermı dersen benzın fıyatları bu kadar uçuk olduğu surece farkeder .Yol tutuşu gayet ıyıdır 140 tan sonra savrulmalar başlar ama yol tutuşu gayet ıyı bir araçtır .Parça bakımından sıkıntı yaşatmaz yerlı araçlar gıbıdır bır çok seçenek mevcuttur parçalar pahalı değılde orta dıyelım ucuzda değil .Sunroof konusunda bır bılgım yok ama çalıncağına ıhtımal vermem nasıl çalsınlar .Ben 1.4 XR kullanıcısıyım XR dığer modeller göre boştur ama ben gayet memnunum benım aracımda XR lerın ıçınde en dolusu dıyebılırım tarafımca yapılmış bol extralar mevcut :) sizin ıçınde hayırlısı olsun bıldıklerım bu kadar ...
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2013 Saat 09:41
ufuk91 Yazdı:
Roland Garros'un bildiğim kadarıyla 1.4'ü yok yukarıdaki linke anlam veremedim.
Arkadaşlarımın aksine ben sana 206'yı tavsiye etmiycem bir 206 kullanıcısı olarak hocam. Sebep ise şu öncelikle uzun yol yapıcam dediğin için. 206 yol ve tekerlek sesini aşırı derecede içeri alan bir araç. Özellikle 100+ hızlarda rüzgar sesi insanı çileden çıkarıyor bu anlamda konforu hiç iyi değil. Hep iyi yanlarını diyoruz peugeotcu olarak biraz da kötüleri sayalım.
Ha şu konularda katılıyorum, sürüşü çok keyiflidir, vazgeçemezsin, performansı tatminkardır. Ama mesela az önce okuldan arkadaşımın 99 astra'sı ile geldim, o bile benim araçtan daha sessiz gidiyor, daha konforlu. Aracı basınca gitmiyor bu da var tabi.
Yani kısacası tercih meselesi bu, ses ve konfora takılmam diyosan(ki uzun yolda çok rahatsızlık verir bu) al derim başka herşeyi iyidir, duruşu, yol tutuşu, performansı, kullanım zevki bunlara lafım yok. Ama net söylüyorum konforsuz arabadır 206 :) |
Lastik ses olayını çok okudum zaten düşündürücü bir olay ama pek o kadar sorun olmaz benim için çocukluğumun hayali olduğu için gözüm başka araçı görmüyor yinede araba hakkında yorumlara ihtiycam var bilgilerin için teşekkür ederim :)
hLL 206 Yazdı:
Storm359 Yazdı:
Dediklerin doğru biliyorum ama burda bi adam orda yaşamıyor her yıl 6 getiriyor arabayı cok farklı muhabbetler var gerçekten sınırda dönüyor bir şeler deniycem bende bir şeler uğraşmadın olmuyor bu işler babaanne zaten orda yaşıyor o konuda sıkıntı yok. |
Babanen de arabayla birlikte gelecekse 1 sene verirler. Ama babanen gelmezse sana sadece vekalet verirse sadece sen getirceksen 6 ay süre verirler. Kanunlar böyle Tabi bu sürelerin verilmesi için en az bu süreler kadar yurt dışında kalman zorunluluğu var. Ne diyeyim :) Rüşvet kol geziyor buralarda. Bulgarların lafı var. BİR İŞİ PARAYLA YAPTIRAMIYORSAN DAHA ÇOK PARAYLA DENE. :) Kolay gelsin.
|
Bu kadar insan getiriyor bir şekilde kurallarda değişen bir şeler var bence herşeyin hayırlısı diyorum ben artık 
samet206 Yazdı:
206 seri araçtır bastınmı gider bakmayın ibrenın 210 olduğuna :) 1.4 ile 1.6 arasında tabıkı yakıt farkı ve güç farkı vardır olmazmı aynı olması söz konusu bıle olamaz . Çok farkedermı dersen benzın fıyatları bu kadar uçuk olduğu surece farkeder .Yol tutuşu gayet ıyıdır 140 tan sonra savrulmalar başlar ama yol tutuşu gayet ıyı bir araçtır .Parça bakımından sıkıntı yaşatmaz yerlı araçlar gıbıdır bır çok seçenek mevcuttur parçalar pahalı değılde orta dıyelım ucuzda değil .Sunroof konusunda bır bılgım yok ama çalıncağına ıhtımal vermem nasıl çalsınlar .Ben 1.4 XR kullanıcısıyım XR dığer modeller göre boştur ama ben gayet memnunum benım aracımda XR lerın ıçınde en dolusu dıyebılırım tarafımca yapılmış bol extralar mevcut :) sizin ıçınde hayırlısı olsun bıldıklerım bu kadar ... |
1.4 alıcam gibi zaten 1.6 biraz tuzlu olur gaza basarım duramam bir şeler olur falan bence yıllların en iyi aracı 206 sunroof konusunda vazgeçmiş durumdayım uğraşılmaz onla ve orta paket bir şeler düşünüyorum işte ABS,sis farı,elektrikli aynalar falan olsun yeter bilgi için teşekkür ederim.
|
Mesajı Yazan: _ali_
Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2013 Saat 14:15
Storm359 Yazdı:
|
Dizel seçeneği daha ekonomik olabilir.
Ayrıca uzun yolda konfor daha bir önemli oluyor, içeriye çok ses aldığı doğru.
------------- 206 1.4 + LPG
|
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 10:14
_ali_ Yazdı:
Storm359 Yazdı:
|
Dizel seçeneği daha ekonomik olabilir.
Ayrıca uzun yolda konfor daha bir önemli oluyor, içeriye çok ses aldığı doğru.
|
12 13 yıllık dizel almak pek mantıklı gelmiyor , sese katlancaz artık yapcak bir şey yok 
|
Mesajı Yazan: dRhkn
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 15:38
xt 1.6 90 hp 12 lt lpg yakiyorum 100 kmde
|
Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 12 Nisan 2013 Saat 16:41
Yol tutuşu açısından kötü ve uzun yol arabası değil 206 şehir içi arabası genelde,bende kullandım 3 sene tavsiye ederim otomatik vitesi hariç
------------- HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
Mesaj Tarihi: 14 Nisan 2013 Saat 10:51
dRhkn Yazdı:
xt 1.6 90 hp 12 lt lpg yakiyorum 100 kmde |
LPG olayını girmeyi düşünmüyorum açıkcası
fTh206 Yazdı:
Yol tutuşu açısından kötü ve uzun yol arabası değil 206 şehir içi arabası genelde,bende kullandım 3 sene tavsiye ederim otomatik vitesi hariç |
Bazı eksiklerine katlanıcaz artık 
|
Mesajı Yazan: Engin ASLAN
Mesaj Tarihi: 14 Nisan 2013 Saat 13:13
istersen benim aslanı vereyim sana http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecme-111771533/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecme-111771533/detay/
|
Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 10:02
enas Yazdı:
istersen benim aslanı vereyim sana http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecme-111771533/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecme-111771533/detay/ |
Aracı yurt dışından alıcam teşekkürler yinede.
|
Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2013 Saat 15:57
Hoca madem alacaksın bakımlı bir araç al. Ben 99 Astra sattım 2007 206 aldım. Şöyle söyleyim: 206 iyi yol tutuyor. Bunu da sert süspansiyonlarına borçlu. Fakat hafif bir araç, o yüzden belli süratlerden sonra savrulmalar başlıyor. Bu konuda arabaya aşırı güvenme. Ama Astra ile yapamadığım dönüşleri 206 ile yapıyorum. Bence uzun yolda iyi, dizel alma sakın bir de onun sesini eklersen gerçekten rahatsız edici olabilir. Bence doğru yoldasın. 1.4 kullanıyorum 1.6 nasıl bilmiyorum ama arabanın motorunun gönlünü edersen hiç sesini bile duymuyorsun.
------------- https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206 https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus
|
Mesaj Tarihi: 16 Nisan 2013 Saat 09:22
anonem Yazdı:
Hoca madem alacaksın bakımlı bir araç al.Ben 99 Astra sattım 2007 206 aldım. Şöyle söyleyim: 206 iyi yol tutuyor. Bunu da sert süspansiyonlarına borçlu. Fakat hafif bir araç, o yüzden belli süratlerden sonra savrulmalar başlıyor. Bu konuda arabaya aşırı güvenme. Ama Astra ile yapamadığım dönüşleri 206 ile yapıyorum. Bence uzun yolda iyi, dizel alma sakın bir de onun sesini eklersen gerçekten rahatsız edici olabilir. Bence doğru yoldasın. 1.4 kullanıyorum 1.6 nasıl bilmiyorum ama arabanın motorunun gönlünü edersen hiç sesini bile duymuyorsun. |
Bakımları araç alıcam zaten biraz fazla olsun güzel olsun bence,sürat konusu gelince hıza meraklı insan değilim gezdirsin beni işimi görsün bana yeter 1.4 benzin alıcam türkiye şartlarına göre yeterli bence içeri ses falan alıyor diyorlar deniycem görücem bakalım nasılmış merak ediyorum açıkcası feci şekilde bu olayı bilgiler için teşekkürler.
|
|