![]() |
|
306'm Pert oldu (Tamirci Arayışı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mur4tkilic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mur4tkilic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karşılayacaklar illaki ama şuan onlarda da durum yok 2-3 ay araba orada burada çürüsün istemiyorum başlansın onlarda ödesinler istiyorum
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hala yaptırmamanı tavsiye ediyorum, forumu takip edenler az çok bilir, benim 206 vardı, 2006 model, arkadan hasar aldı, çok aman aman bir hasar değildi ama az çok senin ki kadar vardı, 8 bin liraya yakın masraf çıktı, yetkili servise verdiğim halde sağı solu iyice gıcırdar oldu, çukurlarda iyice paldır küldür oldu, gerçi benimkini karşı tarafın kaskosu ödemişti ben para vermedim. Diyeceğim o ki yaptırdıktan sonra eskisi gibi olmasını bekleme, Fransa'dan arme mühendisleri gelse en baba usta gelse yine eskisi gibi olmayacak, aracını çok seviyorsun tahmin ediyorum ama yaptırmamak en iyisi, hasar az değil, ben de aracımı çok seviyordum, daha az hasar olduğu halde pert mi olacak yapılacak mı derken yaptırıldı, ama sonrasında hiç ama hiç memnun değildim. Zaten normalde paldır küldür bir araba bu pejo'lar, sonrasını tahmin bile edemezsin, 5000 liraya ver kalan borcunu da arkadaşından al derim, hiç uğraşma. Sonrasında bir de onu satamamak var,
|
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Çok geçmiş olsun. Gerçekten bende üzüldüm ama şu var diğer arkadaşlarında dediği gibi tavandan hasarı var. Aldığın fiyat, Şuan ki yapılacak masrafta çok fazla olacak ve satışta da uğraştıracak. En kısa yoldan zararın neresinden dönersem kardır şeklinde bakmakta lazım
![]() |
|
![]() |
|
mur4tkilic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mur4tkilic
Aracı satarsam direk satış vermek zorundayım
4000 tl ye satsam 8000 tl borcu var daha rehini kaldırabilmek için +7000 tl ödediğim para var peşinat hem arkadaşlarım 11.000 tl para ödemek zorunda kalıyor ki bunu ödemeleri uzun zaman alacaktır. birde ben aracımı çok seviyorum iyide para harcadım aldığımdan beri ilk almaya gittiğimde bana max 500 tl masrafı var dendi ancak ilk girdiği tamirde 800 tl para harcadım ön takım vs. muayenesi yoktu yavaş yavaş yapıyordum. manifold hava kaçırmaya başladı 400 tl harcadım kapı kolları düşüyordu xenon takıldı ses sistemi takıldı bunlar hep masraftı benim için toplamda 4000 tl de ben harcadım aslında çok para gitti bu arabaya :(
|
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Çok geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Öncelikle Geçmiş olsun ALLAH c.c Kimsenin başına böyle bir olay vermesin senin burada yapacağın Aracı Arkadaşına Aktarman Borcunu ve aracın hasar ücretini galericiye gidip arkadaşını borçlu yapmanı öneririm senin kendi borcunu sıfırlaman arkadaşlarında kazalı aracı alıp borcunuda galericiye yavaş yavaş ödesinler sende galericiden başka Araç al keyifle bin.. sanayilerde stajla uğraşma
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Aynen :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
1- aracın üstünü oto brandayla örtün kış zaten önümüz koruyun.
2- bence araçta öle ahım vahım bir hasar yok arka çamurluk haricinde oda aşırı bir önem temsil etmiyor zaten şase sağlamsa. 3- bu işin erbabları MASLAK oto sanayidedir. ferrariler lamburginiler bile oraya gidiyor kaç kez gördüm hatta kesinlikle MASLAK oto sanayiye bir uğrayım ordaki servisleri bir dolaşın emin olun daha düşün bir fiyata çok orjinal profesyonel ve garantili bir şekilde aracınızı çıkartacaklardır.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
oha lan ben de bakmadım tarihe :) yorum yapdım :) neyse geçmiş olsun arac ne oldu bari onu soruyum :)
Düzenleyen kuscu38 - 08 Aralık 2013 Saat 21:03 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaş aracı yaptırmışmı acaba yada satmışmı çok merak ettim gerçekten. Ölü topici canlandırmışsınız, solucan tebrik ederim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |