![]() |
|
Arabam bağlandı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi geçmiş olsun o zaman
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sağol başkan teşekkür ederim bi oh dedik
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Memurlarlar Takışmak Ankarada dayısı olanada fayda etmiyor artık.
Tüm sorularına sakin ve duyarlı cevap verdiğinizde, Ceza ile iş bitiyor. hatta ceza kesmekten vaz geçen bile çıkıyor. sen denildiği gibi emekliliği gelen yada tayinci bir memura denk gelmişsin. Çıkartabildinizmi aracı? geçmiş olsun. Herkez Allaha emanet huzur içinde aracını kullansın.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Çıkardık hocam cuma günü ama öle olaylar olduki bende polis çocuguyum babam emekli başkomiser deseydim böle olmayacaktı demediğim için böle oldu daha sonra karakolda amirinin karşısında bunları söledim ortada kaldı ne diyecegını sasırdı ben vatandasım ya dedim komiser falan bunları gec vatandasa ayrı polis cocuklarına ayrı yapılmaması gerekiyo dedim daha neler neler canlı canlı görmen lazımdı otopark parasıda ödemedim sonucunda
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Evet o anları bende yaşadım çoğu kez farklı konulardada, işte içlerinde işinin hakkını yaparak veren de var. Zorbalık edende, Önemli olan kusur Bizdeyse yada bizde değilse en hafifi ile anlatıp atlatmak.
Şu da bir gerçek, Vatandaş olarak olsaydı, Sonuç aynı olurdu ama nasıl oludu?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen Artık Polis Gördüğümde Nefret Edesim Geliyo. Bazı Tiplerden Dolayı.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
geçmiş olsun kardeşim biraz geç kaldım ama yogunluktan anca girebildim foruma
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
neyse geçmiş olsun kardeşim olur böyle şeyler fazla dert yapma
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Eyvallah teşekkür ederim burak önemli değilde yarın buluşmada yokum malesef bi daha sefere inş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |