![]() |
|
185 / 55 / 14 Lastik Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 hafta önce 4 adet lastik aldım. Kendimce bir araştırma yapmıştım ve kararımı Michelin den yana kullandım. Kredi kartına 8 taksitle toplamda 740 TL maliyet çıktı.
Lastik ebadı 185/70/14 W91 Daha önce bu markayı kullandım, lastik çok güzel düz asfalt yollar için mükemmel. Fakat bozuk yollarda yanakları yumuşak olduğundan çabuk yıpranıyor. Yinede yol tutuşu ve sessizliği için tavsiye ederim. Mylastik lakaplı kullanıcı bir karşılaştırmayı foruma taşımış, aşağıda kendisinin mesajından alıntı yaptım. Açıkçası lastik seçimi için gezinirken Continental hakkında olumlu yorumlar vardı. Keşke söylenenlere kulak verseymişim. Zira testler söylenenleri doğrulamış. Lastik Testleri ve Tavsiyeler (mylastik'ten alıntıdır) Goodyear(optigrip) 2,06 Continental(P.contact) 2,42
Bridgestone(Turanza ER300)2,38
Michelin(HP)2,02
Nokian 2,46 |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |