![]() |
|
Scirocco Satıldı ;( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Görecez sizide :)
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Abi Ben olsam corsa alırdım .. Kardeşimede bugğn yarın alıyoruz belki bugün alırız yani bu hafta i.i kesin alıcaz çok uygun fiyata bulduk Sahibinden İlanı Malesef Yok Ama Alınca Fotoğraflarını Paylşırım :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Görcezde kübrayı biliyosun böle yapmaz o :)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Evlenince görürsün diyorum başka bişey demiyorum :)
|
||
![]() |
||
|
Deme bakalım başka diyecek birşey kalmıo zaten evlilik deyince ama neyse görcez diyoum bende :)
|
||
![]() |
||
|
Hanımda corsayı beğeniyor ama dizel otomatik olunca seçenek çok azalıyor, önceliğimiz yine corsa olacak, hayırlısı olsun sizin içinde resimleri bekleriz.
|
||
![]() |
||
|
Hayırlısı olsun
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |