![]() |
|
307 Almak istiyorum (TAVSİYE) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ömer kardeş bu linkteki araba iyiye benziyor.. bel altı boyalı demiş.. eğer fotoğrafları mevcusa isteyin adamdan.. km si fazla görünüyor onun dısında bisey göremedim.. bi arayıp detaylı görüşmende yarar var
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam bu kadar uygun fiyata ağustostan beri satamadıysa hiç boşuna vaktinizi ve paranızı harcamayın, bu araç temiz bi araç olsa 18.000'e 3 günde satılır.
|
||
![]() |
||
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
|
ve ek olarak söyleyelim.aracın aynısı var bendede 2006 feline gri :) ben gayet memnunum öneririm yani :) ama serviste espertiz raporu çıkarmadan ( araçta neler değişmiş ne sıklıkta servise girmiş v.s.),ve sanayide iyi ustalara göstermeden (aracın neyi varsa ne kadar masrafa halledilecekse v.s.) kesinlikle almamanı öneririm ..
|
||
![]() |
||
|
hocam bence öyle düşünmeyinn. km si fazla diye insanlar önyargıyla bakıyor olabilir. araç temiz olmayabilir belki ama temiz olma ihtimalide var.. ve adam satamadığı için aracın bakımlarınıda yaptırmış .. bilmiyorum bence gidip bakmasında yarar var
|
||
![]() |
||
Omerbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: Sirket sahibi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omerbagci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet yarin baktiricam goturup bir kac yere
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-full-bakimli-orjinal-206-115585864/detay birde buna baktiricam trabzonda arkadas var bakalim tesekkur ederim beni 307 den vazgeciren arkadaslara:) |
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
kardeşim o fiyata 307 nin temizin çok çok zor bulursun. o fiyata alısın arabayı şurası burası derken ne masraflar etmişsin tahmin bile edemezsin. arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi o fiyattan yukarısına çıkamayacaksan 206 al temiz olsun derim.. illa 307 almak istiyorum dersen bende satıyorum aracım otomatik vites full linkine bak fiyatıda konuşuruz cep yazıyo ulaşabilirsin..
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
kendi aracımı satıyorum düşünürsen hiçbir bakım masrafı vs yoktur.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27183 |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
1 yıl önce bende ona yakın bir bütçeyle araba arıyordum .mercedes olursa 94-95 m111 motor kodlu olmasına dikkat edin. yalnız 18 liraya düzgün bir w124 mercedes biraz şas işi 20 den yüksek onlarında rakamları . 307 yi tavsiye eder misiniz dersen ben tavsiye ederim . umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
thejackal44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2013 Konum: ev Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
|
temiz peugeot 307 20 bin tl üzeridir. 2002-2005 arası 19-21 bin arası, 2005 üzeri daha pahalı, tabi başta dediğim gibi temizi.
|
||
thejackal44
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
18 e temiz blamassın ama 20 ye tamamlarsan bulursun ;)
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
rica ederim kardeşim bizde o yoldan geçtik ;)
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
kardeş ben sizi bi yere yönlendirim istersen bi bakışta anlar sorunu varmı yok mu diye.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
kardeş arkadaşın bütçesi sınırlı o yüzden en mantıklı tercih buydu. yoksa bizde 307 daha büyük olduğunu biliyoruz
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
KARDEŞ butcesı anlasılıyorda 307 mı 206 mı dıye sormus arkadas.bende yorumumu yaptım.307 daha buyuk bılmıyorsun dıye bırsey yok [/QUOTE]
bi oraları geçtik kardeş o yüzden öyle yazdım
![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |