![]() |
|
İmmobilizer Chip'i kırdık (ÇOKACİL) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha başıma ne gelecek :(
Sabah uyandım ve manzara bu ![]() Plakalar çalınmış :(((((
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Poffff:( tehlikeli bir duruma benziyor :( gerekli yerlere başvuruları yapmak lasım sanırım. yoksa neden plaka. Gerçekten şansınıza diyecek yok :(
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Haklısınız, peugeot'dan ayrıldım fiat aldım başıma gelmeyen kalmadı, allaha şükür çoğu derde göre ufak tefek şeyler ama insanın aklıda almıyor yani, 2 yıldır aynı noktaya aracımı şirket aracını park ederim olacağı varmış, ilgililere bildirdim tabikide yapacak bişey yok. bi çevirmeye denk gelmedikçe zor bulunur yada bi olaya karışmadıkça allah korusun :(
Bedevi ile bi yakınlığım yada kök bağlantım yok ama Kutup ayısının benle bi derdi var galiba. Düzenleyen Aziz - 19 Ocak 2013 Saat 10:13 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Servisten şase ile alırsanız kodlar arasında geçiş olur öteki türlü kodlama ile uyuşma olacağını zannetmiyorum.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun hocam, şansızlık aynen devam:(
|
|
![]() |
|
Peşimizi bırakır inşallah bu şanssızlıklar :((
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |