![]() |
|
trafik sigortalarında son durum nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yaw bu fiyatlardaki dengesizlikler nedir yaaa... Aynı şirket isminde bile farklı fiyatlar söz konusu...
Neye göre hesaplıyorlar acaba... Aracın yaşı, kaza durumu, kullananın kaza durumu vs gibi mi... Benim aracımda ufak tefek kaza kaydı var Tramer de... Ancak 2005 den beridir araç kullanıyorum, benim bırakın kazayı, trafik cezam bile yoktur çok şükür... (Maşallaahh) Neye göre yapıyorlar bu fiyatları çözemedim ben...
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Aracın plakası (ait olduğu ildeki araç yoğunluğu), kaza durumu ve sigorta şirketi fiyatlandırmada etkili diye biliyorum.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Şimdi sigortacımı aradım...
Aracın Tramer geçmişi, Sürücünün Tramer geçmişi, Sürücünün yaşı, Aracın bulunduğu il (Plaka), Aracın trafik puanı varmış bir de ( Genel kaza oranı, pazardaki kullanım yüzdesi, arıza maliyetleri oranı)... Tüm bunlar hesaplanıyormuş... O sebeple fiyat 458 TL çıkmış... Buradaki yazılara göre, "Bursa daki arkadaşım 204 TL Samsundaki arkadaşım 163 TL ödemiş... araçlarımız aynı marka, neden ben fazla ödedim, devamlı sizden alıyorum sigortayı." dedim... Şu yukarıda yazdıklarımı saydı... En çok da plaka ve il farkediyormuş dediğine göre...
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
![]() |
||
ALBATROS06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: bune Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALBATROS06
|
206 xt 2001 model. daha dün 372 tlye yaptırdım. çok acı oldu :(
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Hocam trafik sigortası yaptırmak zorunludur, eğer bir çevirmede falan olmadığı görülürse başınız ağrır diye biliyorum bilginiz olsun.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Evet en çok plakadan farkediyor.. Benim aracın plakası 46 (Kahramanmaraş) ondan uygun sanırım..
|
||
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çevirme olursa bağlarlar aracınızı otopark parası vesaire onu bi takarlar ondan sonra sigorta yaptırırsınız mecburi, öyle çıkarırsınız aracı. Ama daha kötüsü var ki allah vermesin bi kaza felan yaparsanız ya da bi yayaya felan vurursanız (allah göstermesin) işte o an yandın. Ben sigortayı günü gelmeden yaptırırım her zaman yeme içme ama onu yaptır, öyle deyim sana.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
2003 307xr geçen hafta yaptırdım. 234 tl mapfre sigorta
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
163 tl yi mi 6 taksite böldürdün...neresi orası yaww..yalova da bile 280 tl sigorta
|
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
ocak 24de benimde sigorta geliyor.ben de konuyu görünce bugün sigorta şirketimi aradım. aracım 2001 206xt 34 plakalı. kendi şirketine 368tl dedi. araştırdı en uygun 308 tlye bulmuş.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
arkadaşlar bir de şunu sorcam size sigortayla ilgili...benim araç 2002 model 206 1.4 xr auto vites...ama sigorta poliçesine baktığımda 206 van olarak ve hdı olarak görünüyor...böyle birşey olabilir mi?ruhsatta doğru ama poliçede böyle yazıyor...bir sorun çıkar mı?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Kaçıncı basamak acaba yada hasarsızlık indirimi kaç? Benimde yarın birgün belli olur fiyat |
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
ilk trafik sigortamı 2011 ocakta yaptırdım, ikinciyi 2012 ocakta yaptırdım,bu üçüncü olacak. artık kaç olacak bilmiyorum. geçen seneki poliçede oranı %10 hasarsızlık kademesi 5 yazıyor.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
%15 olur o zaman, benim ilk sigorta 2008 ama en fazla %20 oluyormuş hasarsızlık, banada 290 TL falan çıkar muhtemelen.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Aracın plakası 46 yani Kahramanmaraş ve fiyat olarak illere göre oldukça değişiyor. Aviva sigortadan yaptı eleman 163,50 TL dedi ve fiyatın oldukça düşük çıktığını söyledi, Maximumkarta da 6 taksit yaptık :) İnternetten anadolu sigorta üyeliğim vardı ordan bakmıştım 217 TL fiyat verdi orasında ama anadolu sigorta pahalı zaten kaskoda da öyle..
|
||
||
![]() |
||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
|
||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
34 Plakalı aracıma %20 hasarsızlık ile groupama 301,58 TL teklif verdi, araştırmaya devam.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |