![]() |
|
Askerliğinizi nerede yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acemilik:bursa gemlık askeri veteriner okulu ve merkez komutanlıgı
usta birliği:5.inci piyade er egitim tugayı sıvas (yedek subay) haftaya gıdıyorum sıvasa :( |
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acemi Birliği; Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu Çavuş Talimgah 80/1 Tertip
Usta Birliği; Hakkari Dağ Ve Komando Tugayı 2. Tabur 5. Bölük
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Tunceli-Hozat 77/4
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Ben de 329. KDY olarak,
Acemilik Muğla Jandarma Komutanlığı, Usta Birliği Bodrum Komutanlığı Turizm ve Asayiş Bölümde (Gececi)
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
325 K.D.
Gaziantep/İslahiye 106. Topçu Alayı
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Resd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Acemi Birliği : İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı
Usta Birliği : Mersin Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı 84/1 |
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
ACEMİLİK:AMASYA 15,PİYADE ER ÇAVUŞ TALİMGAHI-AMASYA
USTA BİRLİĞİ:1.MEKANİZE PİYADE TUGAYI AĞRI/DOĞUBEYAZIT. DOĞUBEYAZITTA KIŞIN DERECE - 40 GÖRÜLMÜŞTÜR.
![]() |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
acemilik: burdur
ustalık: yd. sb. öğrt. şırnak /cizre
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
ACEMİLİK ::116 CANAKKALE....BİLECİK -SÖĞÜT USTA::: HAKKARİ İL JANDARMA KOMTANLIĞI 86/3
|
|
pasalı
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
acemilik manisa
ustabirligi agrı dogubeyazıt 73/2 tertip
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Acemilik: 121.Jandarma Er Eğitim Alayı Serinyol/HATAY
Usta: 5. Jandarma Sınır Taburu Uludere-Ballı/ŞIRNAK -Ortabağ Üstbölgesi- |
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Erzincan il jandarma k.lığı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben de yazayim.
315 KD. Acemi: Ankara Mamak MEBS okullari, Ustalik: Ankara K.K. Basimevi. |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Izmir/Bornova 10. jandarma Asayiş Eğitim Alay Komutanliği
Usta Birliği/Edirne/Uzunköprü/ilçe Jandarma Asayiş Komutanliği 1987/2 tertip. |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aykut hocam bedelli yokmu size, yenimi çıktınız yurt dışına? |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Biraz karisik o isler. Ben zaten buraya gelmeden hemen once yaptim askerligimi. Biraz tatile ihtiyacim vardi ![]() Düzenleyen koliva - 06 Ocak 2013 Saat 14:20 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Askerlik ve tatil.
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Darısı başımıza valla
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
121.Jandarma Serinyol/Hatay,,
Ankara Jandarma Hastanesi Beytepe / Ankara... |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Askerlikle ilgili tek hatılamak istediğim teskereyi alıp otobüse binmem. aynen katılıyorum. izmir/narlıdere
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |