![]() |
|
İç Tavan Lamba Sorunu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
admuscam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2019 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim sorunum bu şekilde çözüldü. teşekkürler 👏👏👏👏👏
|
|
![]() |
|
ümit 06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2022 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
SELAMIN ALEYKÜM arkadalar dostlar bende 2001 model dizel pejo 406 hdi var ön tavan lambasını değiştirdim daha önce kapıyı açınca yanıyordu ve yavaş yavaş sönüyordu aracı stop edince de yanıyordu ama şimdi hiç bişi yok sadece manuel olarak çalışıyor yardım edermisiniz. şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
bu arada tavan lambam 3 kademeli. modeli olandan resim eklemeyi beceremedim.
Düzenleyen ümit 06 - 07 Nisan 2022 Saat 13:08 |
|
selamlar arkadaşlar yeniyim bu forumda
|
|
![]() |
|
karakayaonurr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2022 Konum: İstanbul And. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakayaonurr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar,
Benim aracımda da tam tersi bir durum mevcut… Kapıya bağlı olan timer ayarlı modda sıkıntı yaşamıyorum fakat sürekli yanma kısmım çalışmıyor. Switch bozulmuştur diyerek yeni tavan lambası aldım aynı durum mevcut. Lambaya gelen 3 kablodan birinde elektrik gelmiyor, sanırım biri sürekli yanan biri timera bağlı olan diğeri de - kutup. Henüz elektrikçiye gitmedim fakat sigorta kutusundan sigortaya bakayım dedim, hem sigorta paneli çok karışık geldi hem de sigorta paneline ait kesin bir şema bulamadığımdan ellemedim. Umarım yakın zamanda çözeriz
|
|
![]() |
|
ümit 06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2022 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
arkadaşlar yardım lütfen
|
|
selamlar arkadaşlar yeniyim bu forumda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |