![]() |
|
anlaşılmayan hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
müşürlerle alakası yoktur ,anlık ibre oynuyorsa soğutma sıvısında hava vardır.
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
soğutma suyunun havasını aldırayım bakalım ne olacak
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Güncel...
|
|
|
|
![]() |
|
janjan01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam bir kaç gündür bende de hararet sorunu vardı sana tavsiyem bilen birine git yoksa tek tek tüm parçaları aldırırlar dostum sonra sorun başka yerde çıkar başıma geleni anlatayım sana;hararet göstergem bir kaç gündür 90'ı geçip 130'a yaklaşınca fan açmaya başladı tanıdık bir yere gittim fan müşürü(80 TL)ve termostat(20TL)aldım takıldı+işçilik(40TL) fakat fan yine kırmızıya yakın yerde açtı elektrikçiye gittik fan 1.kademe çalışmadığını söyledi ızgra sökülecek rolelere bakacam 100-150 tl arası masraf olur dedi ben baktırmadım adana sanayisinde bilindik bir ustaya götürdüm beni bir elektirikçiye yönlendirdi role değişti(10TL) 1.kademe açmadı 1.fan motoru arızalınmış dendi fakat kontrol yapılarak gidiyor olay fan motoru alındı(250TL) yine açmadı kontrole devam fan motor beyni ıslanmış bundan dolayı 1.kademe fan tetiklemesi çalışmamaya başlamış önce fan motoruna ve sonra roleye zarar vermiş temizlendi kurutuldu şuan fan çalışıyor :)işçilik(50TL)yani ilk oraya gitseydim müşür+termosta+işçilik=140 tl vermeyecektim,fanmotoru+role+işçilik=310 tl ile çıkacakken işin içinden 450 tl ile çıktım önce elektrikçiye git dostum iyi bir elektrikçi olsun ilk gittiğim elektrikçide role için 100-150 tl demişti meğersem rolenin tanesi 10 TLymiş
|
![]() |
|
janjan01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararet ibrenin sağlam olduğunu anlamak içinde aracın ısındıktan sonra aracını stop et ibren sıfır çizgisinin altına inecektir eğer ibren sıfır çizgisinin altında değil de çizgi üzerinde duruyorsa ibren arızalıdır bir de aracı cihaza bağlayıp tek tek ibre kontrolleri de yaptıra bilirsin,bilgimin yettiğince yardımcı olmak istedim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim iyi bi usta bulup baktıracam.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |