![]() |
|
Karbon kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Walla yan çıtaları hiç sökmedim hatta ilk arabam diyebilirim daha yeni sanayiden çıktı şanzıman ws. başımı ağrıtmayacak gibi görünüyor artık el emeği bir şeyler yapayım diyorum arabanın orta panelinide kaplamak var aklımda teyp çerçevesi kısmını bakalım hayırlısı
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Fotorafını çekip koyabilir misin rica etsem aklımda fikir oluşması için.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yan çıtaları söküp takmakta bir sıkıntı yaşamıyorsan eğer öncelikle tabelacı ve reklamcılardan ucuz ürünlerden al ve dene derim...
Kaplama malzemesi, falçata, fön makinesi ve ragle denen yapıştırırken havasını aldığın bir malzeme var... ucuz bunlar pahalı değil... Elin alışsın dene... Muhtemelen ucuz kaplama malzemesinden bir süre sonra memnun kalmayacaksın, çünkü her türlü atıyor... Sonra çok kaliteli karbon malzemeler var... onlardan alır tekrar temizini yaparsın... Eski araçlarımda çok uğraşırdım :)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
ben yaptım yan çıtalara ön ızgaraya yan dıreklere bagaj açma kolu ve benzın depo kapağına 30 tl ye maal oldu kendim yaptım yaklaşık 3 saat kadar vaktımı aldı
|
|
![]() |
|
Beyler internette gördüm ve hoşuma gitti. Arabanın yan çıtalarına karbon kaplamayı planlıyorum sizce el becerisiyle yapılacak bir iş midir çok uraştırır mı ?
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |