|
Peugeot'un Genel Bilgisayar Özellikleri ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bakım km'si sıfırlama, eğer bakımınız geçtiyse veya bakımı yapan usta bakım km'sini sıfırlamadıysa ekranda bu resimdeki gibi anahtar şekli çıkar, bakım km'sini sıfırlamak ve anahtar şeklini yok etmek için kontak araca takılır gösterge panelinde bulunan km sayacı sıfırlama çubuğuna basılı tutarak kontak son kademeye kadar açılır (marş yapılmaz) ekran 10'dan geriye saymaya başlar sıfır olunca çubuk bırakılır, aracınızın modeline göre 15.000 veya 20.000'e ayarlanır. Anahtar işareti kaybolur
|
|||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Şu 10 km hızla giderken kapıların kilitlenmesindeki 2007 altı derken 2007/2006 model mi kastediliyor yoksa benim araçta da (makyajsız kasa) var mı .
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2006 model altı derken aslında üstü demek istemiş arkadaş model yükseldikçe yaş küçülüyor ya o bakımdan öyle yazmış sanırım. Sizin araçta yok malesef, 2006 modellerde var bu arada Düzenleyen Serco05 - 24 Aralık 2012 Saat 01:21 |
|||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
||
O zaman düzeltilsin lütfen (sinirli kızgın surat ). Neye elimizi atsak bizimkinde olmuyor ne boş modelmiş mübarek Bilgi için teşekkürler.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bence seyir halindeki aracın kapıları kilitli olmamalı, kaza anında dışardan müdahale edecek insanların işlerini zorlaştırır, tabi bunun için kaza anında kapıları açan bi sistem varsa bilmiyorum.
|
|||
metegorkem
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
|
||
mükemmel bi konu olmuş hakkaten..
ama tellotello'nun dediği gibi;
arkadaş neye heveslensek bi bakıyoruz bizimkine olmuyo !
Düzenleyen metegorkem - 24 Aralık 2012 Saat 05:22 |
|||
metegorkem
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
|
||
Maalesef çoğu eski modellerde olmayan follow me home özelliğini, aslan7333 hazırladığı aparat sayesinde halledebiliyor.
Düzenleyen metegorkem - 24 Aralık 2012 Saat 05:31 |
|||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
1 yıl veya ay olarak kayma olabilir arkadaşlar mesala 2006 yılının son aylarında çıkan bir model 2007 model araçla aynı özelliği taşıyor olabiliyor. bu yüzden denemek lazım yani :) ama yoksada belki sistem olarak yükletilebilri ya sonuçta yazılımsal bir özellik.
|
|||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu Aslında Çoğu Araçta Bulunan Bir Özellik ; Araç Çalışmazken eğer cd çalarınızı ( orjinal ise ) belirli bir süre sonra akü tasarrufu için kapanır .
|
|||
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
||
Ben de şu an araba başındayım... Hepsini denedim olmadı yaw... 2000 206 1.6 Roland Garros... :(
Düzenleyen Gallardo - 24 Aralık 2012 Saat 14:08 |
|||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|||
ekinoks44
2. Vites 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
||
Teşekkürler emeği geçenlere güzel bilgiler..
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aracı stop edip bir kez sellektör yapınca "follow me home" devreye girer,her modelde mevcut değil bildiğim kadarıyla..2004 xt pre.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aaa peki bu nasıl olabilir Salih bey ? ilahi birşeymidir bu ? :D
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
peki sizin bu konudaki deneyimlerinizi öğrenebilirmiyiz Salih bey :) çok ilgi çekici gerçekten sizce bu ışıklar niçin yanıyor olabilir ? :D ( bıyık altı kıs kıs kıs :D )
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ciddi ciddi yok ışıklar yanıp sönmüyor tavan ışıklarından mı bahsediyorsunuz yoksa Salih bey ? =)
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Salih bey ekleyeyim tabikide ama ben hiç duymadım böyle bir özellik lütfen bize videolu bir görüntü sunarmısınız ? gerçekten çok merak ettim nasıl aktif edebiliriz peki bunu ? bende kapılar açıksa ekran da açık kapıyı gösteriyor sadece
|
|||
harica
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2012 Konum: Ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kapi kilitlenme olayini da denedim, oldu, gayette guzel bi ozellik, ama keske icerdende soför disinda acmaya musade vermeseydi daha guzel olurdu. Bazi araclarda oylesi var.
|
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Araç hareket halindeyken kapılardan biri açılırsa tepe lambası yanıp söner, araç sabit haldeyken yanıp sönmez.
|
|||
tellotello
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
||
Bahsedildi mi bilmiyorum ama ben aracı aldığımda ne kumandadan kilitleri açtığımda dikiz aynasının üstündeki lamba otomatik olarak açılıyor ne de kumandadan kitlediğimde uzun bastığımda otomatik olarak açık camları kapatıyordu. Sonradan öğrendim ki üstteki lambanın açma kapama düğmesine uzunca basınca o lamba kapılar açılınca ve uzaktan kumandadan kilitleri açınca otomatik olarak yanar hale geldi. Ayrıca cam kapama düğmesine uzun süre basılı tutup şoför camı kapandıktan sonra 30 sn ye kadar basmaya devam edince bir tık sesi geliyor ve böylece indikten sonra kapıları kilitleme tuşuna basılı tutunca araç bütün camlarını otomatik olarak kapatmaya başladı. Belki eklenebilir bu özelliklerde arkadaşlar.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kilit olayını Salih bey söylemişti fakat sizin söylediğinizde önemli Salih beyin kine ek olarak yazdım onuda teşekkür ederiz ;)
Teşekkür ederim.
Salih bey az sonra deneyeceğim =) hemen yazıyorum
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |