![]() |
|
206 Jant Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence 500 liraya jant alacaksin lastikle birlikte sana 1300 e bakicak cikma jant lastik al sahibinden comda bi suru secenek var sitede satan arkadaslar var 800 e 900 e jant lastik almis olursun tabi bu benim tavsiyem
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
9
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
emrkk19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler arkadaşlar. Gri renkte 206'm var araca ufak bir modifiye ye başlamak istiyorum. Camlara Film Çektim. Tavanı da Siyah folyomu ne kaplanıyormuş ondan yapacağım. Sonra da iste hava filtresi felan derken Jantlara geçiceğim. Fakat sizlerden yardım almak istiyorum Jantlara ayırdığım bütçe en fazla 500 TL. Bu bütçede bu jantları buldum ama karar veremedim. Sizce Aşağıdaki jantlardan hangisini seçmeliyim. Sizin tercih ettiğin başka jantlar varsa söyleyebilirsiniz. ![]() Aracımda bu: ![]() Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Eğer yanlışsa yetkililerin düzeltmesini rica ediyorum teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |