![]() |
|
lpg marka tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
40 kuruş fazla bence..
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Bencede fazla benim aracım benzinli zaten 40 krş yakıyo hemde otomatik vites
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
prins, teleflex ve landirenzoda bu olmaz. diğer markalarda olur. bu üç markanın enjektörleri 8bin devire kadar sorunsuz çalışır. ortalama 1.25 milisaniye tepkime süresi sağlayabilen başka marka enjektör yok. diğer markaların enjektörleri 5bin devirden sonra aç-kapa yapamayıp sadece açık pozisyonda kalırlar, bu durumda da gaz beslemesi yetmeyince benzine geçmek zorunda kalırlar. her şeyleri aynı olsaydı 900 liralık kitler yerine 2500 liralık kiti kimse takmazdı. 1600 cc altı ve 100 beygirden ufak motorlar için ucuz-orta kitler yeterlidir. ama bmw, wv tsi vb yüksek performanslı motorlarda yukarıda bahsettiğim üç marka dışında verim alınamaz. ben taktım oldu mantığı ile düşünmemek lazım. saygılarımla.
|
||
2006 206 hdi x-design beyaz
|
||
![]() |
||
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
genelde lpg yakıt hesabı yanlış yapılıyor. dolum yapılan pompaların basınçları birbirine uymadığı, hatta gün içinde basınç değişimleri yaşandığı için lpg hesabı yaparken doludan-doluya değil, boştan-boşa hesap yapmalıdır. yani lpg depomuz tamamen boşalınca belli bir miktar doldurup bu bitene kadar yapılan kilometreyi tesbit etmeliyiz. depoyu fulleyip bir süre kullandıktan sonra tekrar fulleme yöntemi sadece sıvı yakıt için sağlam sonuç verir. saygılarımla.
|
||
2006 206 hdi x-design beyaz
|
||
![]() |
||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla 5 6 bın devırlere cok vurdurdum ama 1 kere bıle otomatı k olarak benzıne atmadı kı attı dıyen arkadas var kullanmadan solememk gerekır bole seylerı burda sadece tecrubelerı aktaralım kulaktan dolma bılgılerı degıl
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |