|
jant kaplama (fotoğraflı) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence makbulü önlerin çok az daha aşağıda olmasıdır.
|
|
Hypron
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu aracın aynı renkte olan jantları gördüm çok iyi duruyor ama resimi bulamıyorumki göstereyim
|
|
leony510
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı boyamış sıvamışşın sen bu ısı bılmıyorsun kusura bakma ama
Düzenleyen Serco05 - 14 Aralık 2012 Saat 16:49 |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadas onlar fotoşop. ön bilgi amaçlı diğer arkadaslar yaptı.
Düzenleyen Serco05 - 14 Aralık 2012 Saat 16:49 |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kelimeleri seçerken daha dikkatli olalım, ayrıca fotolar gerçek değil, nasıl duracağını görmek için fotoshopla yapmıştım. |
|
leony510
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam arkadaslar ama dayanamadım arac mukemmelken kötu hale sokmanıza hepsı peugeot hastalıgından kaynaklanıyo yanı
|
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yagızcım bence orjınalı daha guzel :) ama zevkını al ıcınde kalmasın,egerkı musaıt olursam beraber gıdelım bende jantları yaza hazırlamayı dusunuyorum.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
yagiz35
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
türk insani tam bir bilgi sahibi olmadan konuşmayı çok seviyor , yine de "teşekkürler" yorumun için |
|
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|
Furkann
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaplama derken plastidip tavsiye ederim ;)
|
|
- 06 FRK 54 -
|
|
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Oylama yapıyosan ben de elleme bu hali çok güzel derim... Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki ;)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım aracımda aynı renk tabıkı zevk meselesı ama böyle jantlarım olsa hayatta bozmazdım...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nacizane önerim bu jantları bence boyatma orjinal hali daha güzel.
daha agresif hatlara sahip jant olsaydı ozaman boya güzel olur.
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
bencede orjinal hali kalsın arabayı bas sadece biraz yeter diye düşünüyorum :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Plastidip biraz pahalı bence tecrübesiz biri için macera olur uygulamak o kadarda kolay değil kopup geliyo fazlalıkları çıkarım derken tecrübeyle sabittir folyoylada kaplanıyo hellaflush modayken iki jantımı yapmıştım bi sıkıntı olmadı yaparkende sökerkende denemek için folyoyla kaplayabilirsin kendin jantlarını görürsün
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |