|
206+ gündüz ledi çalışması (yakında) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim. Yetenekden ziyade ilgi ve merak *****Parçalar geldi günceli |
|
metegorkem
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aynen öyle ya, mükemmel paylaşımlar yine alicilik'den, merakla takibe devam kardeşim ;)
|
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2nci fotodaki soketin içindeki pinler bizim arka kapı direklerindeki soketlerin aynısı ali bunları nereden bulmustum demiştin
|
|
206+ hdi
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi ebaydan aldım biraz tuzlu yalnız Bu pimler göründüğü gibi değil çok ince bizim arabadaki pimler yassı ve büyük. Hoparlörü takarken çok aradım ama bulamadım. |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet bi sonuç var mı acaba ?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |