![]() |
|
307 hız |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ben ilk defa 1400 cc ve dizel araba aldım şimdiye kadar benim babamın amcamın yada çalıştığım şirket arabalarının motor güçleri dizel olarak 2500 cc 2008 model ve 2000 cc 2011 model arabalar kullandım benzinli olarak genelde 2000cc araclara bindim benim aracım 2003 model 307 1.4 hdi xr 70 beygir vites aralıkları bana kısa geliyo ışıklardan kalkarken tak tak tak yaparak bi kaç saniyede 3 yada 4. viteste buluyorum kendimi bugün arabada ışıklardan kalkarken biraz gaza basayım dedim ve 3. vites 4400 devirde araç 115 i geçiyodu daha fazla basmadım sizce normalmi bu küçük bi motor için çünki benim önceki aracim 2000 cc 98 model opeldi 3.viteste 180e dayıyodu ibreyi sizce 3.vites ve 115 nasıl...
arkadaşlar ayriyeten ben aracımın donanımını özelliklerini bilmiyorum bunu nereden öğrenirim kitapcığında bulamadım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |