![]() |
|
İlginç bir sorun... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar dün aydın izmir otoyolunda arac biraz acılsın diye basayım dedim 170'e kadar cıktı sonra ayagımı gazdan cektim 130'a kadar düştü sonra birden göstergelerin hepsi sıfıra düştü stop ışığı yandı, abs ve hava yastığı uyarısı verdi, sonra hersey normale döndü fakat hava yastığı ısıkları acık kaldı, kenara çektim biraz bekledim stop edip tekrar kontağı actım immobilizer engine fault hatası verdi fakat araç normal çalıştı, suanda da hicbir sorun yok yarın geri donus icin yola cıkıcam acaba yolda bi sıkıntı cıkarırmı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |