|
|
lpg ye %11 oranında zam |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
elsoberano
4. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2012 Saat 10:38 |
|
dünkü vergi paketiyle içki,akaryakıt zamlandı ayrıca sıfır araçlardaki %37 olan ötv %40' a çıktı .ben dün gaz almadım ama 2.46 olmuş burda benzini zaten söylemeye bile gerek yok.delet her zorlandığında gözüne ilk akaryakıt geliyor tabi akaryakıtla beraber herşey zamlanmaya başlıyor.Yinede şükürler olsun ekonomimiz iyiymiş böyle hafta bir zam görüyoruz demek ki kötü olsa günlük zam görecez .yılbaşında bir hediye paketi daha hazırlamamışlardır umarım.
Düzenleyen elsoberano - 23 Eylül 2012 Saat 10:39 |
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
seyyah
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2012 Saat 10:52 |
|
Milletvekilleri ve diğer MÜDÜR lerin araçları devlet bütçesinden dolduğundan fiyatların pahalı olmasından haberdar değiller sanırım.. Bu yapılan ülkeyi 3. dünya ülkesi olmaya zorlamaktır yapılan şerefsizlik namussuzluk vatan hainliğidir.
|
|
![]() |
|
elsoberano
4. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2012 Saat 11:38 |
|
Alınan karara göre;
Vergi, motorinde 1 lira 59 kuruş, LPG'de de 1 lira 57 kuruş oldu. lpgnin %50den fazlası vergi |
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
mustafah
1. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2012 Saat 12:36 |
Siyaset yapmak istemiyorum ama yazmadan edemeyeceğim. Bu devletin yöneticilerine diyecek söz bulamıyorum. Türkiyede bütün sistem günü kurtarma üzerine olduğu sürece bu zamlar durmayacak.
Bütçede açık oldu, hemen vergileri arttır sisteminden birşey beklenmez!!! Türkiye Cumhuriyeti ilk kurulduğu zamandan itibaren aktif çalışan devlet destekli sanayi kurumlarının birçoğu şu anda sadece işçisine maaş ödeyecek durumda. Yüksek kar getirenleri özelleştirildi. Kısa vadede iyi ama özelleştirme paralarını yiyince yine para kalmadı. Kısaca devletin üretim kazancı azaldı, tek ana kazanç vergi kaldı. Kısa sürede büyük hamle yapalım derken bataklığa doğru gidiliyor. Sonumuz hayrola ![]() |
|
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||