![]() |
|
hız sabitleme kolu (satılmıştır) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim arabam çift çift mi yaşlanıyor Ali ![]() Halen 2006 Model benim arabam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
evet arkadaşlar bugün baktım ecu bosch marka ve fren müşürü 2 kablolu
![]() fren müşürünün fotoları;
![]() ![]() ecu beyni; ![]() |
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
eray307 nikli arkadaşımız hız sabitleme kolunu almıştır. güle güle kullanması dileğiyle.
|
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ramazan usta benimaraca takmıştı. halen sorunsuz kullanıyorum.
aracım 2006 model dizel feline.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
2005 sonrası asya ya göre modernize edilmiş BSi larda sorun yaşanabiliyor.
Fren müşürü fren teli fln teknik asıl aktivasyon bsi da. Artık fren teli diye birşey yok ve frenler hep 4 kablo Ecularda uygun ama bsi dan dolayı aktif edilemiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |