![]() |
|
direksiyon kumandası aparatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bugün kendim de denedim. İş biraz elektrik bilgisine ve malzeme teminine bağlı. Belirli ölçüdeki 12 direç ve 4 diyot ile devre oluşturuyorsunuz. İŞlem bu kadar. Ama tabi bağlantı şemaları v.s yarın kumanda kolunu söküp kendim yapmaya çalışacağım. Dirençleri aldım ve minik butonlardan aldım çok güzel çalıştı biarzdan ışıklandırma çalışmamla beraber video atıcam görürüsünüz. |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
yüklemesi uzun sürdü kusura bakmayın. Hala çalışıyor sadece düşük seste ledler parlamıyorn sesi biraz açmak gerekiyor onun dışında harika. |
|||
![]() |
|||
serkanadu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanadu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Valla videoyu izleyince harbiden helal olsun dedim... Hangi marka teybin ne kadarlık dirençle hangi tepkiyi vereceğini nasıl biliyorsunuz?
|
|||
![]() |
|||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
||
alicik pioneer için devre şeması varmı sen de bu videodaki parçanın ful halinin herşeyi kontrol eden kısmınınn
|
|||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|||
![]() |
|||
206+ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
||
merhaba,
Ben alicilik hesbımda bir sıkıntı olduğu için bu hesabı yeni açtım.
Düşündüğünüz kadar komplike bir olay değil bütün araaçlara uygulanabilir esasında. Bütün pioneer teyplerde aynı olay. Eğer arkasında W-R girişi varsa halledebilirisniz.
Şema var üyeliğim aktif olunca gönderebilirim. |
|||
![]() |
|||
serkanadu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanadu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bende Sony teyp var. W/R girişi mevcut. Yapabilir miyim ki bişeyler ???
|
|||
206 Roland Garros 90hp
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |