![]() |
|
206 Araç altına LPG taktırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Sedat Yıldırım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 206 Otomatik 2002 model arabama Atiker lpg takdırdım. Arabanın çekişinde bir problem olmadı fakat,daha sonra araba çekişten düştü, tamire götürdüm,iki selonoid valfı ve şanzuman yağı değişti ve düzeldi,aynı eskisi gibi oldu sevindim. Bir hafta sonra aynı duruma geri döndü.Tekrar götürdüm,şanzuman inecek dediler. Başka bir şanzumancıya götürdüm,o da tek selonid valfi ve bir takım kablolar değişti,500 TL aldı. 1000'de öncekine vermiştim.Derken üç gün sonra memelekete gitmek için yola çıktım. Araç terkrar çekişten düştü,şanzuman ışığı hatası verdi ve ben de bi kere yola çıktım diye geride dönmedim.Öylece 1000 Km mesafedeki memleketime gittim geldim.Sonra aynı şanzumancıya bi daha götürdüm.Baktı ve dediki şuan sorunun şalter ve büyük ihtimalle sensör değişecek,350 TL olur dedi. Öylece de kaldı gidemedim.Tabi usta yaptığı işe de garanti vermiyor. Arabayı satsam,satacağım kişiye şanzuman durumunu mecburen söylemem gerkir. Şu an arabamın değeri 15-16 Bin civarında ama,şanzumanı söyleyince en az arabam 10-11 civarına düşer,o zamanda tekrar üzerine koyup başka araba alamam.Ne yapacağımı ben de şaşordım doğrusu... |
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu eskimiş konuyu hortlatalim bakalim.merak ettim su an forumdaki aktif kullanıcı arkadaşlar arasında bu şekilde lpg taktiran varmı varsa fotoğraf paylasabilirmi
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
Sedat Yıldırım ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum resmen terkedilmiş kasaba gibi kalmış.
|
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |