Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen bir tavsiye ( resimler eklendi )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lütfen bir tavsiye ( resimler eklendi )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 14:58
vibe optisound diye aratın çıkacaktır. slim bass diye aratın aktiflerini seçersiniz.

sanalpazar-sahibinden gibi sitelerde mevcut link paylaşmıyorum reklam sanılıyor.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 15:06
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10086118

arkadaşlar bu ürün nasıl? jbl in markası sanırım. jbl seçince çıktı. fiyatı da uygun. bu da aktif subwoofer mı?
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 15:07
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

vibe optisound diye aratın çıkacaktır. slim bass diye aratın aktiflerini seçersiniz.

sanalpazar-sahibinden gibi sitelerde mevcut link paylaşmıyorum reklam sanılıyor.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10086118
şu nasıl?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 15:19
Anfisi içerisinde aktif subwoofer ama boyutları büyük değil mi ?
Ayrıca 120w rms diyor. Vibe optisound 300w rms daha uygun fiyatlı
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 15:45

Anfisi içerisinde aktif subwoofer ama boyutları büyük değil mi ?
Ayrıca 120w rms diyor. Vibe optisound 300w rms daha uygun fiyatlı

http://www.nesilelektronik.com/VIBE_LITE_AIR_OPTISOUND_8___20CM_KUTULU_KOLTUKALTI_BAS_U2045.html

tamamdır buldum. bunu bagajda kullanabilirim değil mi?

fakat bunu dikey değil yatay kullanıyorum değil mi? o zaman boyutları diğerinin daha uygun olmuyor mu?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 16:14
Bassın sırtı araca temas edecek şekilde nasıl isterseniz kullanın.

Aracınız 206 ise arka römorka bile koysanız çok rahat alırsınız tonları :D
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 16:21

bu iş gerçekten kafama yattı çok teşekkürler tavsiye için.

şuan tek marka sıkıntım kaldı.

cd çalarım sony
ön kapı kolonlarım 17cm pionner 240w
arka kapı kolonlarım 13cm 210w

arkada oval yok. ama şu durumda çok tatlı ses alıyorum.

aktif wubwoofer olarak vibe mi diyorsunuz?

kusura bakmayın çok oyaladım sizi :) ama biliyorsunuz ilk hevesler :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 16:47
Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

bu iş gerçekten kafama yattı çok teşekkürler tavsiye için.

şuan tek marka sıkıntım kaldı.

cd çalarım sony
ön kapı kolonlarım 17cm pionner 240w
arka kapı kolonlarım 13cm 210w

arkada oval yok. ama şu durumda çok tatlı ses alıyorum.

aktif wubwoofer olarak vibe mi diyorsunuz?

kusura bakmayın çok oyaladım sizi :) ama biliyorsunuz ilk hevesler :)

Hocam ses konusu çok büyük bir kavram. Ben sadece mp3 çamak için teyp aldım . Sonrası bir türlü bitmedi. Bir tarafı düzeltseniz diğer taraf eksik kalıyor ve bu döngü sizi zorlayıp duruyor.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de çok araştırır sorar dururdum. Hemen ürünü alır kendim montaj yapardım.

"Spearo" ustanın dediği gibi anfi olmadığı sürece düşük güçte çok iş yapan malzeme kullanmanız gerek. kağıt koniler hafif olduğu için istediğiniz orta tonları çok net alırsınız.

Arka pandizota oval koymak !!! ben ilk başta biraz ses çıksın diye mdf pandizot yaptırıp pioneer 400w oval kolon koydum. Çok yüksek seslere çıkmazsanız harika tonları vardı ama zamanla yetmedi anfi mid bass derken bugün baya iyi bir sistem döşedim.

Önceden bass diğerlerine göre yoğun geliyordu şimd ise ön midlerim bassı kesti diyebilirim.

Ekonomik durumumu düzelttiğimde ben de 5 kanal anfimi satıp 4 kanal stereo ve 1 mono blok alacağım ve arkaya iki tane slim bass kullanacağım. Hem boş yer hemde alt tonlar çoğalacak

Vibe da ısrarım şahsen dinleidğim için. Yoksa vibe ile akrablığım yok yanlış anlamayın. Dİğer arkadaşların önerilerini de alın ekonomik durumunuza göre uygun bir aktif slim bass alın derim. 
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 17:10
ses konusundaki beklentimi şu şekilde anlatayım. gerçekten çok aşırı derecede güm güm vuran baslara uyuz olurum. bu kişisel benim tercihimdir tercihiniz farklı yönde ise özür dilerim ilk olarak.

ses konusunda beklentim orta tonlardır. doyurucu ve tatmi edici sestir. yani güm güm bir sistem istemiyorum ve kullanmam. tofaş da kullandım vW de kullandım 206da da bu şekilde olucak.

tam olarak kararımı verdim. slim bass alıcam kendinden amfili.
kolonlarım yeterli olur değil mi? ilk olarak bu öneml. çünkü kolonlarımı yeni değiştirdim eğer yetersiz kalacaksa bu işe girmeye hiç gerek yok.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10107095 arka kapılara 13cmlik
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10107098 ön kapılara 17cmlik

kolonlarım bunlar şuan arabamda.

zaten şuana kadar 2 tane kendinden amfili subwoofer buldum:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10086118

http://www.nesilelektronik.com/VIBE_OPTISOUND_8__20cm_KENDINDEN_ANFILI_KOLTUKALTI_KUTULU_BAS_U2202.html

başka ürün bulamamam beni endişelendiriyor.

ilk sayfada açıklamanızda:
"Bunlar dışında alt yapı çok önemli. Biraz fazla yüklenince aküden sigortaya kadar yaktım. Anladımki kablolama çok önemliymiş. iyiki fark edip hemen müdahale ettik yoksa allah muhafaza aracın ve çevresindeklierin hayatı tehlikede olacaktı. 8gauge dan 2 gauge trasfer oldum. Şimdi sadece çok ısınınca anfi kesiyor oda 3-4 saat tam güçte çalışınca kesiyor."

dediniz. bu da korkutuyor. diğer ses sistemi kurulumuna göre farklı bir işlemi var mı?
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 17:35
eğer işini görür derseniz mtx 320 tl, vibe 420 tl.

arada bi 100tl var. işimi gördükten sonra vibe olmasına gerek yok. ama işimi görmeyecek olursa da 100tl den kaçmaya gerek yok. bunun için ne tavsiyede bulunursunuz?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 19:07
mtx i bilmiyorum ama vibe çok güçlü bunu söylemek isterim. Sadece vibe ı kullanarak mevcut sistemi alt tonlarla boğabilirsiniz. 300w rms küçümsenecek bir güç değil.

Bu arada fiyatlar çok yüksek sanal pazarda vibe 280tl idi. siz nerede bakıyorsunuz ?

Müzik kullağınız çok önemli işte . Keşke dinleme imkanınız olsa da deneyerek alabilseniz. Mtx de güçlü diye biliyorum komponentini bana çok önerdiler ama bassı nasıldır bilmiyorum. 120w rms diyor ama kabini büyük vibe kadar olmasada sarsıntı yapabilir.

caraudioturkey forumuna bir girin orada güzel tavsiyeler var. 
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 20:21

mtx i bilmiyorum ama vibe çok güçlü bunu söylemek isterim. Sadece vibe ı kullanarak mevcut sistemi alt tonlarla boğabilirsiniz. 300w rms küçümsenecek bir güç değil.

Bu arada fiyatlar çok yüksek sanal pazarda vibe 280tl idi. siz nerede bakıyorsunuz ?

Müzik kullağınız çok önemli işte . Keşke dinleme imkanınız olsa da deneyerek alabilseniz. Mtx de güçlü diye biliyorum komponentini bana çok önerdiler ama bassı nasıldır bilmiyorum. 120w rms diyor ama kabini büyük vibe kadar olmasada sarsıntı yapabilir.

caraudioturkey forumuna bir girin orada güzel tavsiyeler var. 

vibe nin hem amfilisi hem amfisizi var. amfisiz olanı 200tl civarında. siz ona bakmış olmalısınız.

amfili
http://www.sanalpazar.com/Vibe-Optisound-8-20cm-Kendinden-Anfili-Koltukalti-Kut__isp4011412

amfisiz
http://www.sanalpazar.com/Vibe-Optisound-20cm-Koltuk-Alti-Slim-Bas__isp3834319
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 20:52
ramazan ve iş yoğunluğu gözden kaçmış kusura bakmayın. 218 tl amfisizmiş
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 22:23

ramazan ve iş yoğunluğu gözden kaçmış kusura bakmayın. 218 tl amfisizmiş

http://www.profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-LITEAIRCU8-V1-LITE-AIR-OptiSound-20-cm-8veampquot-Aktif-Subwoofer-300-W-RMS-900-W-PEAK-pmu1109.html

bunu aldım.

kablo olayı nasıl bilgi verir misin? daha önce sorun yaşamıştım yakıyordum demiştiniz. nasıl kablo kullanmam gerekiyor? ürünün üzerinde gelen kablolar sakat mı?

amfi de içinde olduğundan dolayı nasıl bir kablo almamız gerekiyor?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 23:57
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Pişman olmayacaksın. Bass çok gelirse ayar düğmesi var oradan istediğin gibi ayarlarsın. Teyte Sub için RCA çıkışı var mı ?

Vibe ın kablosu yeterli olur. Ben 700w rms için ucuz bir 8gauge kullandım 30a sigorta ile oda dayanmadı. Bir gün okulda son ses dinlerken müzik kesildi. Baktık teyp çalışıyor anfide tık yok.

Ben sigortadan şüphelendim. (Kafada biraz güzeldi) arkadaşlarla baktıkki kutup başından sigortaya kadar 20cm kablo vardı onla beraber sigorta kutusu erimiş. Birbirine girmiş tabi sigorta atmış hemen. Gittik media marktan iki tane 60lık tüp sigorta aldık idareten bağladık ama çok yüklenmedim.

O hafta içinde 120tl daha bayılıp @line marka 2 gauge set aldım. İlerde sistemi güçlendirirsem 2000w rms e kadar çıkarım bu kabloyla.

Ses kalitesi içnde RCA kabloları çok önemli. Altın uçlu ve bakır oranı yüksek mümkünse silikon kablo tercih ettim. Sİlikon kablo çok kötü kokuyor ama kaliteli ne yapalım.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2012 Saat 02:04

Hadi hayırlı uğurlu olsun. Pişman olmayacaksın. Bass çok gelirse ayar düğmesi var oradan istediğin gibi ayarlarsın. Teyte Sub için RCA çıkışı var mı ?

Vibe ın kablosu yeterli olur. Ben 700w rms için ucuz bir 8gauge kullandım 30a sigorta ile oda dayanmadı. Bir gün okulda son ses dinlerken müzik kesildi. Baktık teyp çalışıyor anfide tık yok.

Ben sigortadan şüphelendim. (Kafada biraz güzeldi) arkadaşlarla baktıkki kutup başından sigortaya kadar 20cm kablo vardı onla beraber sigorta kutusu erimiş. Birbirine girmiş tabi sigorta atmış hemen. Gittik media marktan iki tane 60lık tüp sigorta aldık idareten bağladık ama çok yüklenmedim.

O hafta içinde 120tl daha bayılıp @line marka 2 gauge set aldım. İlerde sistemi güçlendirirsem 2000w rms e kadar çıkarım bu kabloyla.

Ses kalitesi içnde RCA kabloları çok önemli. Altın uçlu ve bakır oranı yüksek mümkünse silikon kablo tercih ettim. Sİlikon kablo çok kötü kokuyor ama kaliteli ne yapalım.

cd çalarım tam marka ve modeli:
http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85460

sanırım var özelliklerinde Maksimum sistem genişletilebilirliği için 1 x 2V ön amfi çıkışı - amfi, subwoofer ve hoparlörler ekleyin diye bir yazı var.

bahsettiğiniz kablo 2 gauge olan kablodan almama gerek yok mu?
  • Peak: 900 watts
  • RMS: 300 watts olarak belirtilmiş aldığım vibe aktif bassda. üzerinde gelen kabloda sigortası falan oluyor mu? ihtiyacım olan herşey var mı? gelen kablo ve sigorta sıfır risk olsun ve full performans olsun ki sonra yanma ve güvenlik işleriyle karşı karşıya gelmeyecelim. biliyorsunuz bu işler bir kez sağlam yapınca oluyor. sonra keşke diyeceğiniz şeyler olunca içinize sinmiyor.

şimdi üzerinde gelen kabloyu kullansam güvenlik durumu ve ses performansı nasıl olur?

ya da bana şu kablodan alın diye bir tavsiye verseniz güvenlik durumu ve ses performansını nasıl etkiler?

Düzenleyen yenice - 01 Ağustos 2012 Saat 02:47
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2012 Saat 03:16
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/cadence-8g-1200w-kablo-kiti-sigortasi-icinde-60625248

bir arkadaşım bu kablo setini kullanmış ve sorun yaşamamıştı ama sadece amfisi vardı woofer yoktu. bana hem güvenlik bakımından sıkıntı çıkartmayacak hem de iyi ses performansı verecek bir kablo seçeneği olur mu?

bir de vibenin kendi kitleri var:

bu 4ga olan:
http://profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-VSAWK4-ANFI-KABLO-KITI-pmu285.html

bu da 8ga:
http://profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-VSAWK8-ANFI-KABLO-KITI-pmu284.html

acaba benim vibe aktif basın içinde bunlardan mı geliyor?

Düzenleyen yenice - 01 Ağustos 2012 Saat 03:26
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 21:34
http://www.profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-LITEAIRCU8-V1-LITE-AIR-OptiSound-20-cm-8veampquot-Aktif-Subwoofer-300-W-RMS-900-W-PEAK-pmu1109.html

bugün geldi ve kurduk.

üzerinden çıkan kendi kablolarını kullandık. vibe 4 ga kablo kiti de almıştım ama elektrikçi gerek yok dedi. üzerinden çıkan kablolarının soketleri falan hepsi kurulu gerek yok dedi.

arka koltukların bagaja bakan kısmına monteledik. ne bir tek kablo görünüyor ne de yer kaplıyor on numara oldu.

ön kapılarda 17cm pioneer arka kapılarda 13cm pioneer hoparlör.

sonuç: orda düzey ses ve bas isteyenler için mükemmel çözüm.. tam istediğim gibi +++

öncelikle bu tavsiyeyi veren ALİCİLİK'e çok teşekkürler. ++ allah razı olsun..

--

Bagajda yerim gitmesin, orda düzey sağlıklı bir ses istiyorum diyorsanız slim bass kullanın derim.

fotoları da eklicem en kısa sürede.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 21:40
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Kaliteli bir ses alacağınızdan eminim.Sizi üzmeyecektir .

İlerleyen zamanda orta seviye bir anfi ve 2 mmid takımı da sürerseniz kapılara tadından yenmez güle güle kullanın.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
baris5537 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı baris5537 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 22:49
Orjinalini yazan: Doğan CABA Doğan CABA Yazdı:

anfi ile sesi illaki deyişir ama bas alamassın onun için subbufer şart   kabinsiz pandizota takarsan   yine ses alamassın  parana yazık olur ben müzik sistemi yapıyorum satış montaj o yüzden hiç tavsiye etmem boşa harcama yapmış olursun..

güzel müzik dinliycem diyorsan kapılara mit bagaja subufer şart..

aslen istanbulluyum ama 6 senedır ızmırdeyım. burda mıd dıye tabır ettıgımız kolonlara kompenand dıyolar baya olmustu mıd kelımesını duymayalı  :) tavsıye edıcegın mıd markası ?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 71 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15395 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 729 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8468 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 226 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8476 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25178 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97450 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 14675 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1527 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1579 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 5991 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3450 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10015 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63355 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4413 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Courage 1
DieAnotherDay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English