![]() |
|
Audio system hakkında yardım (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hiç farketmez ikisi de aynı. RD3 olması yeterli. O siyah kablolar bir yere takılmıyor öyle boşta duruyor. Ayrıca cihaza usb dahil herhangi bişey bağlamasanız da teyp kumandasının ucundaki tuşuna bastığınızda ekranda görürsünüz.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dostum senin sözüne güvenip gittim cihazı yeniden aldım ve dediğin gibi çalıştı çok teşekkür ederim kardeşim, Allaha razı olsun, Turan abiyede yardımlarından dolayı tekrar çok teşekkür ederim. |
||
![]() |
||
ersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
cihazi kaca ve nereden aldin ben makedonyadanim siparis verkmek istiyorum, malesef makedonyada bu cihazlar satilmiyor :(
|
||
2005 307 1,4 HDI 70 HP, XR
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Dostum burda sanalpazar.com üzerinden satılıyor 120 tl, sanalpazar.coma hızlıal üzerinden üye olunca 25 tl çek veriyor yani 95 tl'ye aldım ama sanal pazar yurt dışına satış yaparmı bilmiyorum. satıcının iletişim bilgileri var havale ile ödeme yaparsanız belki yurt dışına gönderim yapabilir, isterseniz görüşebilirim. |
||
![]() |
||
ersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
cok sagol dostum sen de ucuza almissin satici bilgilerini bana bi sekilde verebilirmisin insallah bi yolunu bulup uygun fiyata bende almayi dusunuyorum
|
||
2005 307 1,4 HDI 70 HP, XR
|
||
![]() |
||
|
Dostum sanalpazar linki bu
http://www.sanalpazar.com/Peugeot-1998-2007-206-Usb-sd-cevirici-Audio-System__isp1923936 Buda kendi internet sitesi http://www.aksoytuning.com/ Bu linktede ürünün incelemesini yaptım oku istersen http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24084&title=audio-system-incelemem-resimler-eklendi |
||
![]() |
||
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
|
Selam
Bu cihazı aktif etmek için servis önerisi ve fiyat bilgisi bildirmeniz mümkün mü? |
||
![]() |
||
|
Ben esenyurtta tandık bi arkadaşın yerinde aktif ettirdim yakınsanız yarın iletişim bilgilerini veririm arar görüşürsünüz fiyat konusunda bi bilgim yok,yada isterseniz ben arar sorarım
|
||
![]() |
||
raikkonen76 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı raikkonen76
|
2006 model 206 feline , siemens vdo cd çaların cd changer (mevcut değil) teybede yapabilirmiyiz acaba?? bi serviste aktif edemediler..yardımcı olursan sevinirim.. esenyurttaki arkadsında aktive ettirmek isterim..tesekkürler..
|
||
2006 Model 206 Feline
|
||
![]() |
||
|
Hocam teyp markaları hakkında inanın bilgim yok ama teybin resimdeki gibiyse kesin olur.
![]() |
||
![]() |
||
raikkonen76 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı raikkonen76
|
Herşeyiyle aynen bu...peki illa ucuna bu soketli aletten takıncamı çalışıyor ?? mesala ben iphone kablosu bağlamak istiyorum..bi nevi aux çıkışı gibi yapmak istiyorum yani..olabilirmi acaba??
|
||
2006 Model 206 Feline
|
||
![]() |
||
|
Hocam forumda vardı cd changer çıkışına aux girişi yapan bi arkadaş ama ses kalitesi çok kötü diyordu yanlış hatırlamıyorsam. konuyua aradım ama bulamadım |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı raikkonen76
|
Esenyurtta kime aktive ettirdin kardeşim..bende bi gidip aktive ettireyim..ondan sonra deneme yanılma bulucaz bişiler artık..))
|
||
2006 Model 206 Feline
|
||
![]() |
||
|
Hocam cd çalarlarda aktif etmeme olasılığı çok yüksek bi kaç arkadaş audio sistemi cd çalarlarda aktif etmeden çalıştırdı benimki kaset çalar olduğu için aktif etmek gerekti artı cihazı bağlamadan aktif ettirmek pek doğru olmaz aktif oldu sanarsın olmaz sonra deneme yanılmada hep yanılırsın. Boşunada aktif ettirme parası vermiş olursun. |
||
![]() |
||
fanes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
Bu cihazi alali baya oldu,servise gittim,orda bir yere girip aktif edildigi soylendi.geldim yine fos. Ama goruyorumki iki yerden aktif edilmesi gerekiyormus. Bu sabah sirf bu is icin Duzce yi dolastim,kimse yapamadi. Sanirim servis yolu gorundu. en yakin servis 100 km :'( ama calistigini duymak sevindirdi beni,yoksa verdigim paraya yanmaya baslayacaktim.
|
||
![]() |
||
|
Hocam cihaz bozuk değilse kesin çalışır, bende çok uğraştım çalıştırmak için.
|
||
![]() |
||
alper0771 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
|
arkadaşlar antalya servisine telefonda sordum 100 tl istedi gidip açtırmak nasip olmadı daha...
|
||
![]() |
||
|
Özel servislere sor hocam, 100 lira verilirmi onun için özel servislerde 20-30 liraya halledersin
|
||
![]() |
||
alper0771 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
|
ısparta özel serviste açamadılar antalyada özel servislere ugrayacam zaten gitmeden belki açan olur...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
teyp zaten 100tl özelliğini açmaya hangi akla hizmet 100tl istiyorlarki ?
Cruise aktivasyonu bile 50tl yaw hemde kdv dahil ![]() Ankara da benim usta bedavaya açıyor |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |