![]() |
|
pejoyu neden herkez sorunlu olarak düşünüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
2010 yılında en dolu 206+ confort modeli ve stil paketli idi ben de onu aldım. 2011 yılında envy yi çıkardı ki onda da yine pek bişi yok. Piyasaya göre çok ucuz fiyaa aldım. Yakıt konusunda da memnunum ama 2012 yılına gelmişiz ticari amaçla bile satılsa bir arabanın bagajına lamba konmaz mı ? Ki bu araba HB bir araç. 87 model şahinde standart olan bir lamba çok mu zor çok mu maaliyetli ? Parçaları kesinlikle çok hassas çok nizamlı kullanmak gerekiyor. senede 20000km yapıyorum ve bu tamamen şehir içi. Şehir içinde düşük hızda bile yoldan gelen ses ile içeride durulmazken bu araba ile uzun yola çıkmak zor iş. Ayağımı yerden kesiyor dediğim gibi çok az yakıyor ama 4-5 bin tl farkla corsa alabilseydim eminim daha az sorunla karşılaşacaktım. |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hocam 206'nın üretimi durdu ve serinin devamı olan 207 üretime başlandı, 1-2 sene aradan sonra yoğun talep üzerine tekrardan üretime başladı önünde 207 varken fiyatı ondan uygun olması gerekiyordu ve maliyeti düşürmek için donanımdan çok çaldılar, dolayısıyla 2007 yılına kadar 206 ile corsayı karşılaştırabilirsiniz ama 2007 yılından sonra corsanın rakibi 207'dir. 2006 model herhangi bi corsayı 2006 model 206 feline ile karşılaştır bakalım donanım olarak hangisi üstüntür. Ben 4 yazdır tatillerime 206 ile gidiyorum her yaz yaklaşık 3000-3500 km arası yol yapıyorum öyle içinde durulmayacak kadar ses almıyorum. Çok da hassas kullandığımda sölemez heleki dizel arabayı 1-2 dakika ısıt yoldan gelince hemen stop etme gibi şeylere hiç dikkat etmem, işe giderken hep saniyelerle yetişirim, kışın en soğuk günlerde bile hemen hareket ederim dururdurmazda stop ederim. Kısacası corsanın rakibi 207'dir. Nasıl eskiden astra ile 307 rakipti şimdi 308 ile rakip oldu aynen öle. |
|||
![]() |
|||
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
||
bence sorunlu bir araç değil anladığım kadarıyla ''ki banada bulaştı'' pejo ya binenler arabalarına hasta oluyorlar. çok sevip üzerine titriyorlar. özellikliri de çok olunca sürekli uğraş halindeler sahipleri. daha önceki iki arabamada hiç bu kadar özen göstermiyordum
|
|||
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |