![]() |
|
Forum Güncellenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakında gelişmiş özellikler eklenecektir.
|
|
![]() |
|
iyildizak ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iyildizak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba benim kullanıcı adında bir sıkıntı var şifremi giriyorum kabul etmiyor kullanıcı adım ibrahim YILDIZAK şifremi unuttum diyorum e-mail'ime hiçbir bildirim gelmiyor bu sorunumu çözerseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sayın İbrahim YILDIZAK giriş bölümünde en alt maddeyi sanırım evet olarak değiştirmediğinizden dolayı giriş yapamıyorsunuz..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
attığın p.m. e cevap verdim.
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
çok teşekkürler sonunda kavuştum kullanıcı adıma bir önceki yazdığınız garip geldi açıkçası en alttaki ibareyi görmesem diger yeni açtıgım kullanıcı adıyla da girememem lazımdı :-)
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni uye kaydi yaptiginizda otomatik giriyor olabilir mi? Bahsi gecen olay sadece foruma girislerde yapilmasi gerekiyor. |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bende bir sıkıntı yoktu kayıtlı şifrem ile ne cepten ne de normal pc'den giremiyordum. Diger kullanici adiyla da her giriste ayni seyi yapiyor zaten en alttaki ibareyi yeni kullanici olsanda giriste isaretlemek zorundasin.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Forum veritabaninda ufak bir sorun olustu ama halledildi
![]() |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
hele sukur :)
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Serverimizde bir degisiklik yaptik. O yuzden bir gunluk bir kesintimiz oldu. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz
![]() |
|
![]() |
|
akisioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akisioglu
merhaba dun actıgım forumu bulamıyorum.yardım bekliyorum
|
|
![]() |
|
Merhaba, Acmis oldugunuz konu forumun yedeginin alinmasindan sonra oldugu icin maalesef kurtarilamaz. Mumkunse tekrar acabilir misiniz? Tesekkurler. |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
İki üç defadır şu hata ile karşılaşıyorum. Bakılsa iyi olur, sanırım "Cevap geldiğinde E-posta ile uyar" seçeneği seçili ise oluyor.
An error has occurred while sending an email. Please check that the AspEmail email component is installed on the server. Please contact the Forum Administrator. Server object 006~ASP 0177~Server.CreateObject Failed~800401f3 Teşk.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Bu hatayi ben de aliyorum. Server'a kurulmasi gereken bir uygulamadan kaynaklaniyor. Ilgili merciilere iletilecektir. Tesekkurler. |
|
![]() |
|
Sorunlarin hepsi giderildi saniyorum. Problem yasayan forumdasimiz varsa iletisime gecsin lutfen.
|
|
![]() |
|
Chat Modulü aktif edilmiştir. Üst menüde aktif kullanıcılar kendi arasında sohbet edebilir.
Düzenleyen GökhaN - 12 Temmuz 2012 Saat 12:12 |
|
![]() |
|
v10.13 e yükseltilmiştir.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Birde Change Log alsak varsa ![]() ![]() Teşekkürler.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |