![]() |
|
trafik kazası (mağdur oldum) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir alacağın ispatı elinizde senet,çek .vb.. gibi şeylerin olmasıdır.
Servis faturayı sizin adınıza değil sigorta adına kesmiştir.Yani alacaklı olduğu kişi siz değil sigorta şirketidir.Kesinlikle ödeme yapmayın ve bir daha ararlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.Hiçbir şekilde herhangi bir belgeyede imza atmayın.Tecrübe ile sabittir:) Ödeme yaparsanız sittin sene o parayı geriye alamazsınız.Keyfinizi kaçırmadan aracınızı güle güle kullanın. Aklınızda bulunsun bunun gibi ve buna benzer konularda aracınızı asla ama asla tanıdık bildik bir ustaya değil direkt olarak yetkili servise çektirin. Yetkili servisler bağlı oldukları otomotiv şirketinin bir parçası sayılırlar ve kurumsal ünvanları vardır.Ve böyle şirketlerinde büyük avukatları olur.Sigorta şirketi sıkıysa ödemesin o zaman. Geçenlerde başıma gelen forumdada açmış olduğum bir konu vardı.Yanlış yakıt konulması ile ilgili. Biraz ağzımın laf yapması birazda araştırma sonucu tek kuruş ödemeden sorunum giderilmişti.Hatta aracımın serviste bulunduğu süre içerisinde araç kiralamadan bir araç bile tahsis ettiler. Uzun lafın kısası; canınızı üzmeyin ve hiçbiryere ödeme yapmayın.
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
selkentli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle geçmiş olsun, ilk yazınızda demişsiniz ki eksper ve tramerde karşı taraf suçlu bulundu ve onaylandı. bu onayların evrakları elinizde mutlaka bulunsun, ödeme yapmayın dicem ama normalde böyle durumlarda, önce duruma itiraz etmeniz sonuçlanması son ödeme gününden uzun sürerse öncelikle ödemeniz gerekir.
ancak siz tuttuğunuz raporda size çarpan aracın, hangisi olduğunu belirttiniz ve çarpan araçta bunu kabul ettiyse işlem tamamdır, gerekirse mahkeme yoluyla yine çözersiniz ve tüm masrafları sigorta şirketine yüklersiniz...sadece sakin olun ve tüketici koruma hattı veya heyetinden bilgi alın en iyi onlar yönlendirir... |
|
# selkentli #
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yurt dışında iken eşime ışıklarda kırmızıda beklerken bir araç vuruyor. eşim ve arkadaşları şaşkınlıkla beklerken vuran araç abla ehliyuetim yok diyip kaçıyor. aracın plakasını almışlar polisi aramıslar. yurda döndüm. sigortacı bir arkadasa danıstım. vurup kaçtı ise kabullenmiyorsa malesef kaskon delinir demişti.
oysa zaman geçti kasko firmasına mail attım geri döndüler. hayır efendim vurup kaçan araca rücu ettik dediler. bu bilgi belki işinize yarar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |