![]() |
|
Enjektör tıkanması (Kafayı yicem yardım lütfenn) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi geçmiş olsun kardeşim .. ben daha çözemedim falla.. akşam bosch serviste avans ayarı değerlerine baktırıcam. orda sorun çıkmazsa... bende depoyu temizletirim..:) yeni gelişmeler olursa bilgilendirmeyi ihmal etme :)
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
ya kardeşim bu depoyu nasıl temizedi usta ? yani mesela kendim yapabiliriyim? deponun altında tahliye kapağı falanmı vardı? yoksa söktü o şekildemi temizledi?
|
|
|
|
![]() |
|
math_sevko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kardeş bende ist dolapderede bi bosh servisine götürüp bıraktım, yani yapılırken izlemedim ama depoyu sökmemiş yerindeyken boşatlmış hava tutmuş,koltuğun altında bi kapak var şamandra bilmem ne dedi kol gircek kadar, bide orda işte bilmem ne bişii ler anlattı ama gece mesaiye yetişcem die çok da dinlemedim.
|
|
![]() |
|
konserci_ist ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konserci_ist
DEDİĞİM GİBİ HERŞEY DEPO DA BİTİYOR BİR NEVİ SANIRSAM SENDEDE YOLDA İLERLERKEN HAFİF ÇEKMEME GİBİ OLUYOR YÜKSEK HIZDA AZ Bİ SARSINTI SONRA ARABA BİRDEN AÇILIYOR. Kronikleşmiş ama dedim ya benzin pompası da yapabiliyor kesikliği ki dengesiz motora benzin pompalaması işin seyrini değiştiriyor. Bende müsait olduğumda başka pompa deneyeceğim ki sorun arka gözüküyor çünkü araç yakıt fazla geldiğinde çekişi yükseliyor. Depoyu aslında belirli periyodda senede 1 kez temizletmek ve yeni yakıt ile doldurmak gerekli. Bu benim düşüncem saygılar..
|
|
![]() |
|
arkadaşlar araçtaki benzini bitirdim carbon clean yaptırdım, 97 oktan benzin aldm,benzin filtresini değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. ve sanki git gide durum dahada kötüleşiyor.. şimdi enjektörcüye götürücem arabayı..inşallah orda çözerler olayı... enjöktörden değilse depoyu demizleticem.bunlarin hiç birinde değilse ne yapicam bilmiyorum.. şimdi sirayla enjöktörden başliyalim... istanbul avrupa yakası enjektörcü bilen varmi acaba? biri tavsiye edebilirmi?
|
|
|
|
![]() |
|
ben sorunumu çözdüm arkadaşlar... bu tarz sikintisi olan birisine yardimci olmak babinda durumu açikliyorum... araci bi sürü ustaya götürmeme rağmen hiç biri çözüm bulamamişti bugün istanbul cevizlibağda peugeot-citroen özel servisi Şeker oto geldi aklima ... bastim gittim ustanin yanina.. ustaya daha önce aracin heryerine bakildiğini ama çözüm olmadiğini söledim.. oda bide biz bakalim dedi.. sirayla bujilerden başladi-manifoldu basincana bakti-kelebek boğazina ve rolanti motoruna bakti. senteye bakti- bunlarda gerçekten sorun yoktu.. saat geç olmuştu sabah gel bakalim dedi.. sabah araci biraktim.. akşam tekrar gittim marşa bi bastim saat gibi hiç sorun yok.. enjektörler teste göndermiş temizletmiş.sibob ayarini sil baştan yapmiş.. ufak tefek bazi ayarlarinida düzelttim dedi... sonra teste çiktik.. hiç sorun yoktu.. Allah razi olsun 1 haftadir uykularim kaçmaya başlamişti...
|
|
|
|
![]() |
|
math_sevko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
Sana da geçmiş olsun kardeş, umarım bidaha yaşamayız. Sorması ayıp ne kadara patladı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun. Yani sorun bir yerde degilmis, ufak ufak birkac yerdeymis oyle mi?
|
|
![]() |
|
saol kardeşim..satmaktan vazgeçtim keretayı :D inş bi daha beni üzmez.. 160 ytl... helal hoş olsun :D
|
|
|
|
![]() |
|
tşk ler saolasın.. evet ufak ufak bi kaç yerdeymiş. ama ağırlıklı olarak enjektör ve sibob ayarından kaynaklı .. ama usta resmen sihirli ellerle ARAbaya bi dokundu saat gibi Maşallah tık yok .....
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |