![]() |
|
otomatik vites kitledi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadşlar açıkçası usta ne gibi işlem yaptı bilmiyorum 230 lira tuttu su giren beyin olmayınca başka beyin taktı müşürde değişmiş olablir ama araba şu an canavar ALLAH ıma şükürler olsun
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
bence müşürden bu sorunun geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
ysndrsn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Meehaba arkadaslar. 2006 model 206 otomatik aldim iki ay once. Su ana kadar hicbir sorun yoktu. Dun araci kullandim yine sorun yoktu. Bir saat gecti aradan tekrar calistirdim vites p n r ve m ye geciyor fakat d ye gecmiyor. D ye gecmiyor derken yanlis anlasilmasin yerine gecmiyor degil. D nin oldugu yere gidiyor fakat vites n de kaliyor oradada. Bence mekanik bir sorun vat. Sizcr sorun nedir bilginiz var mi yardimci olun lutfen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |