![]() |
|
TAMAMEN KENDİ YAPTIĞIM 307ME UYGULAMALAR İNCELEYİN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hos olmus ic dizayn bununla ilgili destek alabilirim sizden dışı bitsinde
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olurum isediğin konuda kardeş
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
On numara olmuş
![]() |
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
çok güzel ve yakışan bi uygulama olmuş. tebrik ederim.. plaka 28 sizdemi Giresunlusunuz acaba..?
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
yok giresunlu değilim arabayı oradan aldım plakada ölece kaldı:)
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
bugünde bakalım vaktim olursa motor kapağı ve hava filtre borusunu boyayacağım kırmızıya
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
araç çok güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın güle güle kullanın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim kardeş
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
bu arada çok ince bi ayrıntı gözüme çarptı, çakmağın çevresindeki halka yeşil, ona da kırmızı iyi gitmez mi
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
onun kırmızısı yoktu malesef:)))
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Güzel olmuş.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
güncell
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
güncell
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
egelidr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Arkadaşım vallahi tebrik ediyorum seni, harika uygulamalar olmuş. En başta benim yaptırmak istediğim yol bilgisayarı, navigasyon ve geri görüş sistemleri, sonra diğerlerini uygulamak isterim. Senden ricam parçaları vs nerden buldun ve bu işler sana kaça patladı, yazabilir misin?
|
|
![]() |
|
msj yeni gördüm kardeş kusura bakma valla navigasyon piranhanın encore modeli 7" sahi..comdan 300tl aldım cihaz sıfırdı zaten ama piyasada bu modelin sıfırını 400-450 tl arası. bunun montajını yaptırdıktan sora sorun çerçeve ve direksiyon kolunun iptal olması oluyor çerçeveyi almaya kalkarsan 100 tl üzerinde bir fiyat ama ben çam ağaçından 4 adet ince çıta kestirip zımpara ile tam boş kalan kısma göre şekil verip vernikledim ve daha sonra siyah karbon folyo ile kapladım emin ol satılan plastik parçasından 1000 kat daha sağlam ve şık oldu bu tür cihazların montajında kumanda kolu malesef iptal oluyor.Bunu da kendi yaptığım devre ile sorunsuz bir şekilde cihazın kontrolünü sağladım maliyeti ise komik ama 1tl hallettim tabii işin önemli kısmı devreyi yapmak mantını bulmak o konuda da çerçeve konusundada san yardımcı olurum merek etme.Geri görüş kamerasını dışarda taktırmak için sorduğumda 200tl gibi bir fiyat verdiler ben gitti...gidi.. 60tl alıp montajını elektrik bağlantısını kendim yaptım o konuda da yardımcı olurum.Kapı kollarındaki kırmızı çerçeveleri bir pimapenciye gidip kullandıkları parçadan bana uygun olacak şekilde makinada kestirdim ve slikon ile yapıştırdım maliyeti çıtaların 6tl konsolların boyanması vernik falan 75 tl gibi bir fiyata mal oldu kullanılan boya ısıya dayanıklı sprey boya olduğu için biraz pahalı umarım yardımcı olabilmişimdir
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
egelidr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Valla alp kardeş, fiyatlar aslında makul, bu iş biraz el yatkınlığı, biraz da merak ile oluyor, aslında bi ara Giresun'a gelip beraber yapalım isterim, şahane işçilik var zira :)
|
|
2006 Comfort 1.6 HDİ Premium
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
benim mesaj gümbürtüye gitmiş kardeşim ellerine sağlık süper olmuş.benim bir sorum var cam kumanda düğmelerinin orasını bende normal siyah renge boyamak istiyorum hertarafı çizilmiş sinirlerimi bozuyor.boyayı nerden ve kaça aldın tesekkürler..
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
benim mesaj gümbürtüye gitmiş kardeşim ellerine sağlık süper olmuş.benim bir sorum var cam kumanda düğmelerinin orasını bende normal siyah renge boyamak istiyorum hertarafı çizilmiş sinirlerimi bozuyor.boyayı nerden ve kaça aldın tesekkürler..
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
çok güzel yapmışsın eline sağlık
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim kardeş
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |