|
|
ankarada lpg tavsiyeniz |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
BULUT06
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 18:06 |
|
atiker kullanıyorum hiç bir sıkıntı sorun su bu yok 3senedir filtreyi düzenli degiş tamam
|
|
![]() |
|
ahmet_ankara29
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2012 Saat 18:20 |
|
arkadaşlar yetkili serviste atiker taktırdım coşkun ustanın ellerine sağlık uzun uzun konuştuk bana o güveni verdi tertemiz taktı yakıtım yarı yarıya düştü... :)
|
|
|
307 307 307
|
|
![]() |
|
cgty86
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2012 Saat 18:06 |
|
brc den çok memlunum ankara da mavi denizler e taktırdım ve kaputu açan adam kesinlikle arabada lpg olduğunu anlamaz okadar iyi sakladılar enjektörleri kabloları falan ve de 1 yıldır biniyorum tık yok
|
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2012 Saat 20:28 |
|
bende 307 varken zavolli takılı idi sorunsuz kullanmıştım
|
|
![]() |
|
yesil
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2013 Konum: :)) Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 Saat 11:29 |
|
Sait usta bildiğin kasap... enjektörlerde sıkıntı yok değistirme dedi... 2 ayrı yere gösterdim sait ustanın pense ile bakıp değişmeyecek dediği enjektörü bilgisayara bağlayıp 4 enjektörün 2 sinin calışmadığını öğrendim ve değiştirdim. ayrıca değiştirdikleri gaz filitresinin araçtan cıkanı geri aldım diğer ustalar bu filtre daha yeni neden değiştirdin dediler... haberiniz olsun... ivedikte nurol usta var...gayet iyi usta temiz usta... nurol ustayı tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
lamazibici06
1. Vites
Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2016 Saat 10:18 |
|
307 xt otomatik
şehir içi 22 krş 330 km dışı 408-400 km yol yapıyorum ATİKER
|
|
|
emre özer
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||