![]() |
|
Selenoidleri değiştirdim ve süper oldu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basınç sensörünün arızalı olduğu nereden anlaşılıyor? bunu değiştirip değiştirmememiz gerektiğini nasıl anlayabiliriz?
|
|
![]() |
|
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
97 bın km oldu aracım. hala orjınal selenoıdler. cok sıkılmaya basladım cekıs dusuklugu vuruntular iyice canımı sıkmaya basladı hayırlısı olsun.
Güle güle kullan üstad. Öneriyorsun yani |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu selenoıd dediğiniz parça sadece otomatik vitesli arabalarda mı olur. benim aracım manuel ama 2. vitese atarken tekliyor sebebi ne olabilir . ısınınca yapmıyor
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu baslikta bahsedilen selenoidler otomatik sadece sanzimanlarda bulunur. Sizin sorununuz farklidir. Uygun bir baslikta detaylandirirsaniz arkadaslarimiz yardimci olmaya calisirlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |