![]() |
|
Yakıt tüketimi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mucahidyasar34, Aracım1.4 206 lpg, sendeki değerlerin aynısı bende de var. Lpg filtresini değiştirmeyi düşünüyorum sizce(sence) faydası olur mu ?
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG filtresini her 10.000 km de aksatmadan değiştirmeni tavsiye ederim.Bu sadece daha az yakmasından ziyade motorunun sağlığı açısından çok önemli diye düşünüyorum.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
mustafa öğretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa öğretmen
Merhaba arkadaşlar...Bende aranıza yeni katıldım...2001 model 2000 motor 406 Sv modeli beyaz bi aslan aldım.
Başta öncelikle bende yakıt konusunda tereddüt etmiştim ancak 3 defa ölçtüm ve bulduğum sonuçlar beni gerçekten çok memnun etti. Benim ölçümlerim şöyle ..aynı pompadan 25 litrelilk gaz azldım ve her iki denememde de benim kullanma stilimde birazı şehir içi daha ziyade uzun yol ortalamasında 100 km de 11 l gaz tüketmişim..Gaz .3.10 lira... bu sonuç nasıl sizce?
|
|
Mustafa
|
|
![]() |
|
lamazibici06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
307 xt otomatik
şehir içi 22 krş 330 km dışı 408-400 km yol yapıyorum
|
|
emre özer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |