|
sağ arka kapı açılmıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş öncelikle geçmiş olsun...
şimdi senin merkezi kilit sorunsuz çalışıyorsa mesele mekanik aksamdan kaynaklanıyor o kesin. yanlış hatırlamıyorsam ya bir mil şeklinde mekanizması vardı sistemin. am asıl mesele kapının kilitli kalmış olması. bence iç kapı kolunu bi sök hele, zaten tırnaklı bi yapısı var dikkatlice sökersen bişey olmaz onun bağlı olduğu kapıyı açmaya yarayan tel gibi bişey var onu bi denersin(karga burnu, çengelli tel vb aletle). baktın olmadı her ne kadar istemesende ki ben bir problem olacağını sanmıyorum! menteşe pimlerini sökmek, ön kapıyı açtığında sekmanını çıkarınca rahatlıkla sökülür. tabi bu kapının bir miktar açılmasını sağlayacak tamamen sökemezsin kapıyı o halde. daha sonra döşemeyi söküp iç kısma müdahale edebilirsin. çok fazla kasma kendini eli temiz daha önce döşeme sökmüş bir usta hiç bir iz ve leke bırakmadan bunu halledebilir. Döşemeyi kırmaya falan çalışma, kapının söküldüğü belli olur, kapı değişti derler diye dünyanın parasını verme derim ben.
neyse en kısa zamanda sorunun çözülmesi temennisi ile selametle...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
muhammed43040
1. Vites 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ok teşekkürler ben yarın bi elektrikçiye uğruyayım bakalım ne diyecek
|
|
muhammed43040
1. Vites 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
|
elektrikçiye gittim hoparlörün yanındaki vidayı ince bi tornavida ile söktü kapıyı içeriden açıp kapattığımız kulbu söktü döşemeyi hiç aşağı yukarı hareket ettirmeden kendine doğru çekti döşemeye zarar gelmeden çıktı kilidi söktü bağlantı teli çıkmış dil takılı kalmış onları kurtardı şun an için problem yok inşaallah tekrarlamaz. İLGİLENEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER...
Düzenleyen muhammed43040 - 27 Ocak 2012 Saat 11:29 |
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben demiştim demeyi sevmem ama.BEn demiştim içerden çıkarılabileceğini.Geçmiş olsun.
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Geçmiş olsun Sorunun çözülmesine sevindim. |
|
muhammed43040
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
|
herkeze teşekkürler
|
|
lubimaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorunla karşılaştım ve bugün yarım saatte kendim çözüm sağladım.
Çift taraflı arka sağ kapı kilitli kaldı. Çocuk kilidi aktif şekilde ve dışardan açılmaması sorunu. Dıştan açılmaması kısmını yapamadım sorun muhtemelen beni asiyor. İlk olarak arka koltuğun sırt kısmını yatırdım. Tırnaklı şekilde direge monteli parçayı yavaş yavaş kastirdim ve tırnaklardan kurtardım. Sonra kapı fitilini çıkarttım (işimi gorecek kadar) Belirli bir aralik artık oluşmuştu. Çocuk kilidini bir telle çevirerek iptal ettim. Kapıyi şimdilik içeriden açılır hale getirebildim. Kapı açılınca diğer sorun için paneli soktum ama maalesef yapamadım. 3-5 tırnak kirmisken döşeme ve paneli iyice temizledim. 😀 Fotolar da çektim olurda birinin işi gorulur diye. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |