|   | 
 | 
| Arkadaşlar please!! | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | ||
| yavuz25   1. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 20:37 | |
| 
 ben demiyorum bu arızayı araban diyor abim.  sen yinede bak bakalım.Olmazsa servis şart.  | ||
|  | ||
| scorpions_64   1. Vites     25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı scorpions_64 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 20:28 | |
| 
 Direksiyon ve fren yağından araç çalışmamazlık yapmaz diye düşünüyorum, çünkü direksiyon yağ kalmadığı zamanlarda hidrolik ses yapıyodu ki fren ve hidrolik yağı var. arıza anında hararet ibresi anlık yükselip düşünce ilk aklımıza gelen hararet müşürü geldi, sonra bilgisayara taktık sıvı sensörü falan değince müşürü değiştirdim ama arıza aynı.  | ||
| 
     206 gti 2.0 2000
     | ||
|  | ||
| yavuz25   1. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 19:37 | |
| 
   hava yapmış falan olmasın fren hidroliği.
    | ||
|  | ||
| yavuz25   1. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 19:36 | |
| 
   abi sen fren ve direksiyon yağını kontrol edebilecenmi.
    | ||
|  | ||
| scorpions_64   1. Vites     25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı scorpions_64 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 19:34 | |
| 
 Peki bu sensör motorun neresinde bulunur ? aracı çalışmamasını etkiler mi?sanki araç kitlenmiş durumda marj alıyor motor dönüyor ama çalışmıyor. | ||
| 
     206 gti 2.0 2000
     | ||
|  | ||
| yavuz25   1. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 17:32 | |
| 
   iletim sıvısı dediği hidrolik büyük ihtimal.
    | ||
|  | ||
| scorpions_64   1. Vites     25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı scorpions_64 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 16:25 | |
| 
   arkadaşlar konuyu öndeden de açtım ama konum nereye kayboldu bilmiyorum. ne ise baştan başlayalım. bundan 1 hafta önce kadar aracı kontağı çevirdiğimde hararet ibresi anlık sonuna kadar yükselip normale düştü bunu bir kaç sefer yaptı ama araç çalışmamıştı baya uğraşlardan sonra kendi kendine sonlarda çalıştı. akşamüstü işten eve gelecek olurken yine aynı arızayı yaptı ve araç kesinlikle çalışmadı ve şu an araç yatmakta. obd 2 cihazımızla hatayı p0711 yani sıcaklık sensörü diye algıladı ve su sıcaklık sensörünü değiştirdim (yeşil soketli olan) ve ibre yine aynı ve araç çalışmıyor.internetten p0711 kodunu araştırdığımda "iletim sıvısı sıcaklık sensörü devre aralığı" terimi çıkıyor sorunumuz şansıman sensörü olabilirmi? akü kutup başını söküp taktım bunda ibre normale döndü yalnız araç yine çalışmadı tekrar obd 2 cihazımla tarattım ben aynı hatayı verdi. nedir bu sorun arkadaşlar? lütfen bana yardımcı olun. ayrıca kontağı açtığımda benzim pompa sesi duyardım şimdi oda gelmiyor. yalnız araçta lpg de var gaz tuşuna basarak çalıştırınca gazla çalışırdı şimdi gazla da çalışmıyor.
    | ||
| 
     206 gti 2.0 2000
     | ||
|  | ||
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||