|
peugeot 206 kasetçalar kod sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ve Bilmeyen Arkadaşlar İçin Dipnot Akü Değiştirirken Aracı Çalıştırıp Teybi Çalışır Halde Aküyü değiştirirsek kod istemiyor.
|
|||
oaydinnn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
benim araçtada böyle bir sorun var banada yardımcı olabilirmisin, oaydin@outlook.com 0533 307 60 60 iletişim bilgilerim |
|||
senalcay
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende de kasetçalar var şifresini de bilmiyorum.aldığım kişi de söylemedi. benim de korkulu rüyam bu .birgün elektrik bağlantısı kesilir de bir daha teybi çalıştıramam diye ödüm kopuyor.yukarıda bir arkadaş şasi numarasının son dört rakamı diye bahsetmiş, gerçekten böyle midir?
Düzenleyen senalcay - 04 Aralık 2017 Saat 17:35 |
|||
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim selam teybin üzerindeki bilgilerini foto olarak yollarmısın teybi çıkardıgında sağda solda bi yazı var |
|||
Uhuseyin
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
merhaba araniza yeni katildim 206 aracimin blaupunkt teybinde error 3 yazisi var ve acilmiyor daha once boyle bi sorunla karsilasan varmi yardimci olursaniz sevinirim
|
|||
Cmrdk
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2001 206xr arabamın Teyp koduna ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi varmı acaba
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |