![]() |
|
106 kalorifer radyatör sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
kireç çözücüyle kurtarır gibime geliyor abim.
![]() |
||||||
![]() |
||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||||
Bunlari bilmek ve paylasmak icin hayatinin sanayide gecmesine gerek yok. Ben de bildiklerimi paylasiyorum ama simdiye kadar sanayiye abartisiz soyluyorum 20 den fazla girmemisimdir ![]() Birde su goz kirpma olayi nedir her mesajinda goz kirpiyorsun? Tik felan mi var ![]() Ikinci birseyde, yaw neden pespese mesaj gonderecegine hepsini bir mesajda gondermiyorsun ya da duzeltme yoluna gitmiyorsun ![]() |
||||||
![]() |
||||||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|||||
dostum ismini hatırlamıcam ancak kreç çözücü gibi düşün ancak şeffaf olanı kreç çözücü felan dökme deler atar bu sefer söyleyenlerden toplarsın parasını.
sen sanayide yada servise bi sor bu tarz bişey varmış temzileyici diye aslında onun mantığıda şu kreç çözüyor ve pası alıyor..
|
||||||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||||||
![]() |
||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||||
Abim dediğin doğru bilmek ve paylaşmak için sanayiye gitmeye gerek yok.Kimseden öğrenmeye de gerek yok.Evde oturdukça öğreniyorum ben bunları. ![]() Göz kırpma olayı tik değilde alışkanlık olmuş. ![]() ![]() ![]() Peşpeşe mesaj göndermemin nedeni daha net görünürlük sağlayarak daha net anlaşılmak.Bazen insanın gözünden kaçabiliyor.Mesaj sayısını yükseltmek gibi bir şey düşünmeyin zira çok mesajı olana ne para veriyorlar nede iş. ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Abim bu arada hayatımız sanayide geçmedi sadece tecrübelerimiz.Yanikulaktan dolma öğrenmedik görerek yaşayarak öğrendik.
![]() |
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |